Τελευταία νέα

Τα πιο περιζήτητα χαρακτηριστικά διασήμων

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να υποβληθούν σε πλαστική χειρουργική επέμβαση για να ενισχύσουν την εμφάνισή τους.

Οι γιατροί λένε ότι μια πλαστική χειρουργική επέμβαση στον λοβό του αυτιού σας μπορεί να σας αφαιρέσει χρόνια

Πολλοί άνθρωποι που θέλουν να επιτύχουν μια πιο νεανική εμφάνιση έμφαση στο πρόσωπο και το λαιμό τους υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις

Πώς να δείχνετε καλή ή τουλάχιστον καλύτερη, αμέσως μετά την πλαστική σας επέμβαση

Μετά από μήνες σκέψης, διαβουλεύσεων, και έρευνας, παίρνετε την μεγάλη απόφαση να υποβληθείτε σε ένα λίφτινγκ προσώπου. 

Η αισθητική επέμβαση των γονιών σας μπορεί να σας επηρεάσει

Μια μελέτη στο τεύχος Νοεμβρίου της Εφημερίδας της Εφηβικής Υγείας διαπίστωσε ότι οι έφηβοι που λατρεύουν διασημότητες έχουν περισσότερες πιθανότητες να υποβληθούν σε αισθητική επέμβαση.

Reality show για πλαστική επέμβαση στα γεννητικά όργανα.

Πολλοί αποκαλούν την επέμβαση αυτή ως το «τελευταίο σύνορο» της αισθητικής χειρουργικής. Τώρα, μια γυναίκα μοιράζεται ανοιχτά τις εμπειρίες της για την πλαστική της χειρουργική επέμβαση στα γεννητικά της όργανα, σε πρωινή εκπομπή στις ΗΠΑ.

Τόπλες μοντέλα παρέχουν τις κατευθυντήριες γραμμές για την αυξητική του στήθους

Ένας κορυφαίος Βρετανός πλαστικός χειρουργός μελέτησε τόπλες μοντέλα. Πηγή του είναι μια πετυχημένη βρετανική εμπορική εφημερίδα, η «red-top», που περιέχει κουτσομπολιά διάσημων...

Smart ή laser λιποαναρρόφηση; Ποιος έχει τα προσόντα να το κάνει;

Και οι δύο είναι μέθοδοι, που χρησιμοποιούν ένα λέιζερ για να διαλύσουν το λίπος και να εκτελέσουν την διαδικασία της λιποαναρρόφησης.

Γυναίκα τραπεζικός εξομολογείται στην Oprah πως η Πλαστική Χειρουργική βοήθησε την καριέρα της

Εσύ θα έκανες κάποια χειρουργική επέμβαση για να ανέβεις επαγγελματικά;

Μείωση στήθους, Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος για εμένα;

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε, είναι να απευθυνθείτε σε έναν επικυρωμένο πλαστικό χειρουργό και να συζητήσετε μαζί του σχετικά με τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας, για το ιδανικό μέγεθος για εσάς.

Η πλαστική χειρουργική είναι πιο δημοφιλής από ποτέ

Για τα φετινά Χριστούγεννα, η 24 χρονών Amanda Haack, οπτικός στα προάστια του Michigan, θα πάρει για δώρο από την αδελφή της, αυτό που πολλές νέες γυναίκες ονειρεύονται: μια κοιλιοπλαστική. Η χειρουργική επέμβαση της Haack έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιανουαρίου.

Μια νέα χειρουργική κολλητική τεχνική (κόλλα ιστών) μειώνει δραματικά τη συσσώρευση υγρών μετά από μια πλαστική επέμβαση

Γνωρίζοντας ότι ένα αγαπημένο πρόσωπο έχει υποβληθεί επιτυχώς σε μια πλαστική χειρουργική επέμβαση είναι μια ανακούφιση. Το να το βλέπεις όμως μετά την επέμβαση με σωληνάκια σε διάφορα μέρη του σώματός του, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Ανειδίκευτος χειρούργος της ένωσε το στήθος

Η εμπειρία μιας γυναίκας από τη Καλιφόρνια με την πλαστική χειρουργική, μπορεί να βοηθήσει άλλους να συνειδητοποιήσουν, πόσο σημαντικό είναι να ελέγχουν την πιστοποίηση ενός πλαστικού χειρουργού, πριν τον εμπιστευτούν.

Οι ηλικιωμένοι υποστηρίζουν την πλαστική χειρουργική

Η Mary Lou Ray αποφάσισε σε ηλικία 65 ετών ότι χρειαζόταν μια ανανέωση στο πρόσωπο της. "Οι εξελίξεις στην ζωή μου με οδήγησαν σε αυτήν την αλλαγή.

Πλαστική χειρουργική με κουπόνια;

Η Groupon, είναι η ιστοσελίδα που προσφέρει εκπτώσεις και προσφορές για τα πάντα, από δείπνο σε εστιατόριο μέχρι μανικιούρ, όμως διαθέτει επίσης προς πώληση κουπόνια, που προσφέρουν έκπτωση σε πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις.

Η αυξητική στήθους είναι πάντα μια καλή επένδυση

"Αν οι γυναίκες άρχιζαν να καλύπτουν τα κεφάλια τους, αντί τα στήθη τους, τότε όλοι οι άντρες θα έτρεχαν να αγοράσουν το τελευταίο τεύχος του Heads Illustrated", λέει ο Jerry Seinfeld, στο The Mercury News.

Πλαστική χειρουργική για δύο: Τα ζευγάρια μεγαλώνουν μαζί μένοντας νέα

Οι περισσότεροι γάμοι αρχίζουν με μια υπόσχεση να γεράσουν μαζί , άλλα όμως ζευγάρια, όπως ο Ira και η Roberta Almeas έχουν αντ 'αυτού αποφασίσει να μεγαλώσουν μαζί μένοντας νέοι.

Το λίφτι��γκ λαιμού μπορεί να είναι αποτελεσματικό στον αγώνα της αντιγήρανσης

Πολλοί πλαστικοί χειρουργοί λένε ότι υπάρχουν τρεις τομείς που μπορεί να φανεί αμέσως η ηλικία του ατόμου, τα μάτια, τα χείλη και ο λαιμός.

Η λιποαναρρόφηση μπορεί να είναι ωφέλιμη για την υγεία σας

Η λιπογλυπτική, κοινώς ονομαζόμενη λιποαναρρόφηση, μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από το να αφαιρέσει τα επίμονα αποθέματα λίπους και να βελτιώσει την εμφάνιση και το περίγραμμα του σώματος σας.

Μύθος ή πραγματικότητα: Προκαλεί χαλάρωση ο θηλασμός

Μια νέα μελέτη ασχολήθηκε με το θέμα: πώς ο θηλασμός μπορεί να επηρεάσει την εμφάνιση των μαστών. Αυτός μπορεί να είναι και ο λόγος, που κάποιες γυναίκες με εμφυτεύματα στήθους δεν θηλάζουν τα μωρά τους.

Τα εμφυτεύματα μαστού της έσωσαν τη ζωή

Για μια Ρωσίδα , η χειρουργική επέμβαση αύξησης στήθους έκανε πολύ περισσότερα από να ενισχύσει απλά την εμφάνισή της , της έσωσε τη ζωή.

Επηρεάζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τους εφήβους όσο αφορά την πλαστική χειρουργική;

Όταν ο Mark Zuckerberg εφεύρε το Facebook, δεν θα μπορούσε να προβλέψει τις επιπτώσεις που θα έχει: στους γάμους, στις θέσεις εργασίας, κ.α.

Mommy Makeover. Η πλαστική μετά την εγκυμοσύνη

Οι γυναίκες αφιερώνουν πολύ χρόνο από τον εαυτό τους αλλά και από τα εισοδήματα τους να φέρουν στον κόσμο τα παιδιά τους αλλά και να κάνουν πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο τους μεταφέροντας τα στις διάφορες δραστηριότητες

Αξιολόγηση έφηβων για την αισθητική πλαστική χειρουργική

Καθώς ολόκληρη η Κοινωνία της Αμερικανικής Εταιρία της Πλαστικής Χειρουργικής έχει πιστοποιημένους χειρουργούς που ειδικεύονται στην αισθητική χειρουργική...

Ωτοπλαστική για δεύτερη φορά. Επιλογή ειδικού πλαστικού χειρουργού

Η ωτοπλαστική είναι μια επέμβαση που απαιτεί έναν πολύ έμπειρο πλαστικό χειρουργό στην ωτοπλαστική που να δίνει προσοχή στην λεπτομέρεια.

Τα μυστικά ομορφιάς της Britney Spears

Υπάρχουν πολλές φήμες που ακολουθούν την εμφάνιση της Britney Spears, μετά από τη χειρουργική επέμβαση της μύτης, την αύξηση του μαστού, λιποαναρρόφηση,την μεσοθεραπεία και κάθε είδους πλαστικές επεμβάσεις διαμόρφωσης περιγράμματος του σώματος.

DIVORCE MAKEOVER:Η νοικοκυρά Vicki Gunvalson επιβράβευσε τον εαυτό της με μια ανανέωση πλαστικής χειρουργικής αξίας $ 7500 μετά από το διαζύγιο!

Real  Housewive και αστέρι της Orange County, Vicki  Gunvalson, διαχειρίστηκε το τέλος των 17 χρόνων γάμου της με έναν πολύ μοναδικό τρόπο.

Χειρουργικές επεμβάσεις που αξίζουν τα λεφτά τους

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που διενεργήθηκε για την Αμερικανική Εταιρία για την αισθητική πλαστική χειρουργική (ASAPS), περισσότερο από το ήμισυ (51%), των Αμερικανών εγκρίνουν την αισθητική πλαστική χειρουργική.

Πολλοί άνδρες επιλέγουν την πλαστική χειρουργική

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που διενεργήθηκε για την Αμερικανική Εταιρία για την αισθητική πλαστική χειρουργική (ASAPS), περισσότερο από το ήμισυ (51%), των Αμερικανών εγκρίνουν την αισθητική πλαστική χειρουργική.

Η μαζική απώλεια βάρους μετά από χειρουργική επέμβαση του στομάχου οδηγεί συχνά στην πλαστική χειρουργική

Οι χειρουργικές επεμβάσεις απώλειας βάρους, όπως το γαστρικό banding, Sleeve gastrectomy και το γαστρικό bypass, έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια.

Αύξηση του μαστού με ραδιοσυχνότητες, μια νέα μέθοδος με πολλά πλεονεκτήματα

Η αυξητική του μαστού είναι μια επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής, η οποία χρειάζεται ακρίβεια στην εφαρμογή της.

Michelle Pfeiffer: Είμαι υπέρ της πλαστικής χειρουργικής

Έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που η Michelle Pfeiffer ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, αλλά επιστρέφει με την ταινία "Παραμονή Πρωτοχρονιάς" που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο.

Συμβουλές για την επιλογή ενός πλαστικού χειρούργου για τη μύτη σας

Η ρινοπλαστική είναι μια κοινή επέμβαση πλαστικής χειρουργικής μεταξύ των ανθρώπων όλων των ηλικιών, από τους εφήβους μέχρι τους ενήλικες.

Ανεπαρκώς εκπαιδευμένοι ιατροί και  εγκαταστάσεις δεν έχουν θέση στην πλαστική χειρουργική

Στις 13 Σεπτεμβρίου, 2011 στο θέμα των USA Today, υπάρχει ένα ολοκληρωμένο άρθρο για τα άτομα στην ιατρική που εμφανίζουν τους εαυτούς τους ως πλαστικούς χειρουργούς,

Μείωση στήθους vs βαριατρική χειρουργική: Ποια θα πρέπει να γίνει πρώτα;

Η απώλεια βάρους και η πλαστική αισθητική χειρουργική, είναι δύο κοινοί τρόποι που πολλά άτομα επιλέγουν για να ενισχύσουν την συνολική τους εμφάνιση.

Βαθουλώματα στο δέρμα από κυτταρίτιδα

Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, σχεδόν όλες οι γυναίκες και ορισμένοι άνδρες, έχουν κυτταρίτιδα, η οποία προκύπτει από τη γενετική προδιάθεση, τις ορμονικές αλλαγές και την αύξηση του σωματικού βάρους.

Είναι απαραίτητη μια επανάληψη ανόρθωσης μαστού μετά από μια εγκυμοσύνη;

Η επίδραση της εγκυμοσύνης στο στήθος μιας γυναίκας είναι πολύ διαφορετική για κάθε γυναίκα. Η ανάγκη για πρόσθετη χειρουργική

Μπορούν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να ωφελήσουν τους ασθενείς της πλαστικής χειρουργικής;

Μια πρόσφατη μελέτη, που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Maryland Robert H. Smith της Σχολής Επιχειρήσεων, διαπίστωσε ότι σχεδόν το ένα τέταρτο του συνόλου των μικρών επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου και πολλών ιατρικών πρακτικών, είναι θετικό προς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σημάδια από πλαστική στήθους. Tips για να τα βελτιώσετε.

Δυστυχώς, οι ουλές είναι αναπόφευκτες σε οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο, η ποιότητα και το μέγεθος της ουλής μπορεί να ελεγχθεί σε κάποιο βαθμό. Η ένταση της ουλής επηρεάζεται από το μέγεθος του ενθέματος.

Οι ασθενείς της ρινοπλαστικής μπορεί να έχουν τη νόσο του καθρέφτη

Το ράμφος, το όργανο όσφρησης, το ρύγχος. Όλοι έχουμε ένα. Αλλά τώρα, μια νέα μελέτη δείχνει ότι πολλοί άνθρωποι που διαμαρτύρονται για το μέγεθος ή για το σχήμα της μύτης τους δείχνουν σημάδια διαταραχής δυσμορφίας του σώματος τους, δαπανώντας τις μέρες τους βρίσκοντας μικρές ή ακόμα και φανταστικές ατέλειες στην εμφάνισή τους.

Η πλαστική χειρουργική μπορεί να σας βάλει και πάλι στο παιχνίδι

Όταν η μηχανή σας καταρρεύσει, μπορείτε να πάρετε είτε μια νέα μηχανή είτε ένα νέο αυτοκίνητο.

Μπορεί να είστ�� συγκλονισμένος και αγανακτισμένος, αλλά η απόφασή σας σαφώς βασίζεται στη ζύγιση των υπέρ και των κατά. Δεν ισχύει το ίδιο όμως και με τα μέρη του σώματος.

Η πλαστική χειρουργική σε ηλικιωμένους: Υπερ και κατά

Μια μελέτη διαπίστωσε ότι οι κίνδυνοι ενός λίφτινγκ προσώπου σε άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών, δεν είναι μεγαλύτεροι από ότι σε νεότερα άτομα.

Η Marie Kolstad, μια 83 χρονών χήρα διαχειρίστρια ακινήτων, δημιούργησε αίσθηση όταν υποβλήθηκε σε μια τρίωρη ανόρθωση του μαστού με ενθέματα με το ποσό των  8.000$. Οι New York Times χαρακτήρισαν την φωτογραφία της με τον τίτλο "Χρυσά χρόνια, εξευγενίζονται με χειρουργική επέμβαση," στις 8 Αυγούστου του 2011.

Διασημότητες που επηρεάζουν την αισθητική χειρουργική

Το τραγούδι της Lady Gaga "Born This Way" μπορεί να είναι αδιάφορο. Παρόλα αυτά πολλοί αισθητικοί χειρουργοί λένε ότι δημοφιλείς προσωπικότητες, για παράδειγμα της ποπ, προκαλούν θαυμαστές που αναζητούν χειρουργικές επεμβάσεις, για να μοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο με τα αγαπημένα τους αστέρια.

Και ο νικητής παίρνει... ενθέματα στήθους!

Ένας καναδικός ραδιοφωνικός σταθμός ενθαρρύνει τους ακροατές του να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για ένα μάλλον ασυνήθιστο δώρο, τα ενθέματα στήθους.

Ο διαγωνισμός, που ονομάστηκε το " Καλοκαίρι του μαστού ", απαιτεί από τους συμμετέχοντες να υποβάλλουν μια φωτογραφία τους μαζί με μια γραπτή εξήγηση, σχετικά με το γιατί θέλουν να υποβληθούν σε προσθετική στήθους.

Οι πλαστικοί χειρουργοί αξιολογούν το πρόσωπο του Ομπάμα σε ηλικία 50 ετών

Το πιο σκούρο δέρμα δείχνει λιγότερη γήρανση, επειδή είναι λιγότερο ευάλωτο στις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Αυτό που ήθελε ο πρόεδρος Ομπάμα για τα γενέθλιά του ήταν ένα καλό χάμπουργκερ.

Χαλάρωση του δέρματος του προσώπου

Οι καθημερινές συνήθειες μπορούν να επιβραδύνουν την χαλάρωση του δέρματος του προσώπου.

Πολλοί ενήλικες είναι απογοητευμένοι με τις ρυτίδες τους. Η Δρ Jennifer Ashton, ιατρική ανταποκριτής για το CBS The Early Show, συζήτησε πρόσφατα...

Νέες εξελίξεις προκαλούν αύξηση της ρινοπλαστικής

Στα πρώτα χρόνια της αισθητικής χειρουργικής, οι άνθρωποι ήταν διστακτικοί στο να υποβληθούν σε ρινοπλαστική, επειδή φοβόντουσαν ότι τα αποτελέσματα δεν θα ήταν ικανοποιητικά και η ανάρρωση θα έπαιρνε πολύ χρόνο

Πλαστική Χειρουργική- συμβουλές για νύφες

Από τον Μάιο πολλοί άνθρωποι θα παραστούν ή θα λάβουν προσκλήσεις για γάμους μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σκέφτεστε την πλαστική χειρουργική; Κοιτάξτε την μαμά και τον μπαμπά σας

Πολλοί άνθρωποι που αρχίζουν να βλέπουν τα πρώτα σημάδια της γήρανσης μπορεί να εξετάζουν το ενδεχόμενο να υποβληθούν σε μια πλαστική χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσουν τις ανεπιθύμητες ρυτίδες.

Πεσμένη μύτη

Αντίο πεσμένη μύτη! Ρινοπλαστική σε ηλικιωμένους υποψήφιους

Η μύτη και το πηγούνι σας θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηρίστηκα του προσώπου σας θα παραμείνουν στο ίδιο μέγεθος.

Λιποαναρρόφηση και λεπτή μέση (Love Handles)

Οι γυναίκες επιλέγουν την λιποαναρρόφηση για να επιτύχουν το σχήμα κλεψύδρας

Η αυστηρά διάσημη τηλεοπτική σειρά Mad Men ενδέχεται να επηρεάσει περισσότερο και από την ίδια την μόδα.

Οι ασθενείς μπορούν να σταματήσουν τις διαδικασίες Botox μετά από κάποιο χρονικό διάστημα

Μια νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τους επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Oregon στο Health & Science Casey του Eye Institute, διαπιστώνει...

Ρινοπλαστική: Μπορεί η 3D απεικόνιση υπολογιστή να θέσει στόχους στην χειρουργική της μύτης;

Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι σύγχρονοι πλαστικοί χειρουργοί για να βοηθήσουν τους ασθενείς τους να κατανοήσουν το χειρουργικό τους αποτέλεσμα.

Τα αποτελέσματα της ρινοπλαστικής δεν πρέπει να εξαρτώνται από τα χαρακτηριστικά των διασήμων

Οι πλαστικές επεμβάσεις των διασήμων είναι συχνό θέμα στις ειδήσεις. Πολλοί ασθενείς ζητούν από τον πλαστικό χειρουργό τους την μίμηση των χαρακτηριστικών τους.

Πως μπορώ να μειώσω τα σημάδια μετά από μια επέμβαση στήθους

Οι ουλές από την αύξηση του μαστού θα πρέπει να είναι σχεδόν απαρατήρητες. Σε μια πετυχημένη επέμβαση στήθους μερικές από αυτές είναι δύσκολο να βρεθούν ακόμα και αν τις ψάξετε

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το λίφτινγκ προσώπου (τομές, διαδικασίες, ικανότητες χειρουργών)

Το λίφτινγκ προσώπου είναι μια τεχνική για να σφίξετε το δέρμα του προσώπου σας. Από εκεί και πέρα, κάθε λίφτινγκ προσώπου είναι διαφορετικό και η διάρκειά του κυμαίνεται 1-6 ώρες, ανάλογα με την επιλογή της χειρουργικής επέμβασης.

Σε πόσο χρονικό διάστημα θα είναι εμφανή τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης μου;

Η λιποαναρρόφηση είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να ανασχηματίσουμε το περίγραμμα του σώματος.

Λιποαναρρόφηση και κυτταρίτιδα

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τα οιστρογόνα που παράγει κάθε γυναίκα από την ηλικία των 9-99 προκαλούν την δημιουργία κυτταρίτιδας.

Πως θα έχω μια επιτυχημένη επέμβαση αυξητικής στήθους;

Το βασικό στοιχείο μιας επιτυχημένη επέμβασης στήθους είναι η έρευνα εύρεσης του κατάλληλου πλαστικού χειρουργού.

Πότε η κοιλιοπλαστική αποτελεί την σωστή επιλογή

Μια πλήρης κοιλιοπλαστική είναι μια καλή επιλογή, όταν έχετε επιπλέον δέρμα πάνω και κάτω από τον ομφαλό και ειδικά αφού έχετε κάνει τα παιδιά (εξαίρεση αποτελούν οι ασθενείς μετά απο μεγάλη απώλεια βάρους).

Αύξηση βάρους μετά απο μια κοιλιοπλαστική:

Κατά την διαδικασία της κοιλιοπλαστικής, ενώνονται οι κοιλιακοί μύες, που βρίσκονται κατά μήκος της πλευράς του ομφαλού σας, και αφαιρείται το επιπλέον δέρμα, που συνήθως κρέμεται στο πάνω μέρος της κοιλιάς.

Μπορώ να φορέσω γυαλιά μετά από μια ρινοπλαστική;

Α��τό είναι ένα κοινό πρόβλημα για όσους εξαρτώνται από γυαλιά για την όραση. Αν και είναι καλύτερο να αποφύγετε τα γυαλιά όσο είναι δυνατό, υπάρχουν κάποια κόλπα που μπορούν να λειτουργήσουν.

Μπορώ να απαλλαγώ από ραγάδες και χαλάρωση του δέρματος;

Ο μόνος αποδεδειγμένος τρόπος για να απαλλαγείτε από ραγάδες στην κοιλιακή σας περιοχή σας είναι να υποβληθείτε σε μια κοιλιοπλαστική.

Πόσο διαρκεί ένα λίφτινγκ προσώπου;

Το λίφτινγκ του πρ��σώπου και του λαιμού γίνεται όταν υπάρχει χαλάρωση του δέρματος αλλά και των ιστών κάτω από αυτό.

NEΟ Γιατί θα πρέπει να φοράω κορσέ μετά από μια κοιλιοπλαστική;

Τελειώνοντας την επέμβαση της κοιλιοπλαστικής στο χειρουργείο και αφού βάλουμε τις γάζες τοποθετούμε τον ελαστικό κορσέ ή αλλιώς την ζώνη κοιλίας.