Πολλοί άνδρες επιλέγουν την πλαστική χειρουργική

άνδρες και πλαστική χειρουργικήΣύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα που διενεργήθηκε για την Αμερικανική Εταιρία για την αισθητική πλαστική χειρουργική (ASAPS), περισσότερο από το ήμισυ (51%), των Αμερικανών εγκρίνουν την αισθητική πλαστική χειρουργική.

Με αυτή την παραδοχή, φαίνεται ότι όλο και περισσότεροι άνδρες επιλέγουν να υποβληθούν σε πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις όπως η λιποαναρρόφηση,η γυναικομαστία, η ρινοπλαστική και η βλεφαροπλαστική.

Στην πραγματικότητα, το ASAPS αναφέρει ότι οι άνδρες αντιπροσωπεύουν το 8% του συνόλου των αισθητικών επεμβάσεων το 2010, με τους 142.632 να επιλέγουν χειρουργικές επεμβάσεις και τους άλλους 607.442 να επιλέγουν μη χειρουργικές διαδικασίες, όπως ενέσεις Botox, αποτρίχωση με λέιζερ και ενέσεις υαλουρονικού οξέος.

Οι άνδρες θέλουν να δείχνουν καλά για τους ίδιους λόγους, που οι γυναίκες αναζητούν τις αισθητικές επεμβάσεις, δήλωσε πρόσφατα ένας πλαστικός χειρουργός από τη Φλόριντα, στην εφημερίδα The Florida Times-Union.

Οι άνθρωποι θέλουν να γυρίσουν πίσω το ρολόι ανεξάρτητα από το φύλο. Πολλοί άνδρες δεν συζητούν προς τα έξω το τι έχουν κάνει, απλά θέλουν να ενισχύσουν την εμφάνισή τους ή προσπαθούν να δείχνουν πιο νέοι και να παραμείνουν ανταγωνιστικοί σε μια δύσκολη αγορά εργασίας.

Ακόμα και αν οι διαδικασίες αισθητικής χειρουργικής είναι σε άνοδο σε άνδρες και σε μερικούς δεν τους πειράζει να μοιράζονται τις εμπειρίες τους, συνολικά οι περισσότεροι άνδρες θα επιλέξουν να είναι πιο διακριτικοί, δήλωσε ένας άλλος πλαστικός χειρουργός από την ηλιόλουστη πολιτεία στην εφημερίδα.Περισσότερα για τις πλαστικές επεμβάσεις στους άνδρες στο www.kapositas.gr