Οι γιατροί λένε ότι μια πλαστική χειρουργική επέμβαση στον λοβό του αυτιού σας μπορεί να σας αφαιρέσει χρόνια

Πολλοί άνθρωποι που θέλουν να επιτύχουν μια πιο νεανική εμφάνιση έμφαση στο πρόσωπο και το λαιμό τους υποβάλλονται σε χειρουργικές επεμβάσεις π.χ λίφτινγκ αλλά και μη χειρουργικές επεμβάσεις, π.χ ενέσεις λίπους και Botox. Ωστόσο, ορισμένοι επιλέγουν να φτιάξουν τους λοβούς των αυτιών τους."

Δεν είναι μυστικό ότι οι περισσότερες γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε αυτό, θα μπορούσαν να το ονομάσουν 'lobe job' " είπε η Wendy Lewis στην εφημερίδα Daily Mail στο BeautyInTheBag.com. "Η βαρύτητα καταλαμβάνει και τους λοβούς των αυτιών, και μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερη.

Με το να φοράτε χρόνια βαριά σκουλαρίκια επίσης μπορεί να προκαλέσετε ρήξη στο λοβό. Μια μείωση είναι μια απλή διαδικασία,που το αναμορφώνει και του δίνει μια καλύτερη προοπτική. " Η χειρουργική επέμβαση λοβού γίνεται τόσο δημοφιλής στο Ηνωμένο Βασίλειο, που η Βρετανική Ένωση Αισθητικής Πλαστικής

Χειρουργικής συμπερίλαβε μια παρουσίαση σχετικά με αυτή την διαδικασία σε πρόσφατο συνέδριο. Ενώ μερικοί επιλέγουν να διορθώσουν τους λοβούς των αυτιών τους χειρουργικά, άλλοι προτείνουν λιγότερο επεμβατικές μεθόδους με ενέσιμα υλικά που μπορούν να σβήσουν τα σημάδια γήρανσης.

"Είναι γρήγορο, εύκολο και σχετικά ανώδυνο". Τα άτομα που θέλουν να βελτιώσουν την εμφάνιση των λοβών των αυτιών τους θα πρέπει να συμβουλευτούν ένα
επικυρωμένο πλαστικό χειρούργο για να συζητήσουν τις επιλογές τους.

Περισσότερα για την πλαστική χειρουργική στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr