Μείωση στήθους, Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος για εμένα;

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε, είναι να απευθυνθείτε σε έναν επικυρωμένο πλαστικό χειρουργό και να συζητήσετε μαζί του σχετικά με τις επιθυμίες και τις προσδοκίες σας, για το ιδανικό μέγεθος για εσάς.

Μαζί μπορείτε να δείτε φωτογραφίες προηγούμενων ασθενών του και να αποφασίζετε ένα μέγεθος που θα έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το σώμα σας, και θα σας δίνει ακόμα την θηλυκότητα που σας αξίζει.

Θα πρέπει να έχετε μια καλή επικοινωνία με τον ιατρό σας και να καθορίσετε μαζί του κάποια όρια, έτσι ώστε να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Θυμηθείτε ότι το κάθε μέγεθος διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Καλό θα ήταν να δοκιμάσετε κάποια ρούχα με το μέγεθος που σας αρέσει για να έχετε έτσι μια πρώτη ιδέα του αποτελέσματος. Τα ρούχα σας βοηθούν περισσότερο να αποφασίσετε από τα μεγέθη των σουτιέν, μιας και σε αυτά θέλετε να δείχνετε ωραίες.

Το ποσοστό του ιστού που θα αφαιρεθεί καθορίζεται από πολλές παραμέτρους, όπως το ύψος, το βάρος σας, το ιατρικό σας ιστορικό και την φυσική σας κατάσταση.

Τέλος σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε γι΄ αυτήν την επέμβαση για καθαρά αισθητικούς  λόγους, το πιθανότερο είναι η επέμβαση αυτή να μην καλύπτεται από το ασφαλιστικό σας ταμείο.

Σε αντίθετη περίπτωση, ο ασφαλιστικός σας φορέας,  ίσως σας υπαγορεύσει το ποσοστό ιστού που θα πρέπει να αφαιρεθεί και αυτό ίσως και να επηρεάσει το τελικό σας αποτέλεσμα.

Περισσότερα για την μείωση του στήθους στο εξειδικευμένο μας web site:
 www.breast-surgery.gr