Τα αποτελέσματα  της  ρινοπλαστικής δεν πρέπει να εξαρτώνται από τα χαρακτηριστικά των διασήμων

Οι πλαστικές επεμβάσεις των διασήμων είναι συχνό θέμα στις ειδήσεις. Πολλοί ασθενείς ζητούν από τον πλαστικό χειρουργό τους την μίμηση των χαρακτηριστικών τους. Δυστυχώς όμως αυτό το αίτημα είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί.

Το βασικό στοιχείο για την επιτυχία των επεμβάσεων αυτών είναι η  φυσικότητα. Ο πλαστικός χειρουργός σας θα πρέπει να σχεδιάσει μια μύτη που να βασίζεται στα  χαρακτηριστικά του προσώπου σας όχι στη μύτη μιας διασημότητας.

Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να έχει την μύτη πχ του Brad Pitt. Δεν θα φανεί καλή και θα δούμε ένα πραγματικά αφύσικο αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Υπάρχει η πεποίθηση ότι οι προσωπικότητες έχουν καλύτερα αποτελέσματα στις ρινοπλαστικές διαδικασίες από άλλους ανθρώπους. Αυτό όμως δεν συμβαίνει απαραίτητα. Η νομισματική επένδυση που κάνετε δεν μεταφράζεται πάντα με το βαθμό της επιτυχίας του αποτελέσματος σας.

Σε γενικές γραμμές, οι πλαστικοί χειρουργοί που έχουν μεγαλύτερη εμπειρία και τεχνογνωσία σε μια συγκεκριμένη διαδικασία έχουν συνήθως και υψηλότερη αμοιβή για την εν λόγω διαδικασία.

Οι διασημότητες, μέσω των επαφών τους, μπορούν να έχουν καλύτερη πρόσβαση  για τους συγκεκριμένους χειρουργούς  αλλά ακόμη και οι καλύτεροι χειρουργοί μπορεί να μην ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας. Γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν διασημότητες που έχουν υποβληθεί σε δεύτερες ρινοπλαστικές για να διορθώσουν αυτές τις ατέλειες.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι να καταλάβει ο ασθενής είναι ότι το αποτέλεσμα της ρινοπλαστικής σας πραγματικά  δεν πρέπει να εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά των διασήμων.

Ο πλαστικός χειρουργός σας θα πρέπει να ξοδέψει τόσο χρόνο όσο απαιτείται και στο χειρουργείο για να πετύχετε τους στόχους σας και να έχετε το σωστό αποτέλεσμα από την πρώτη σας φορά.

Είτε είστε μια προσωπικότητα είτε όχι το τελικό αποτέλεσμα σας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, τον τύπο του δέρματος σας και το πάχος, το ύψος σας, και συγκεκριμένα την ανατομία σας.

Δεν υπάρχει καμία προσέγγιση με βάση τα χαρακτηριστικά των διασήμων για μια τέλεια μύτη. Σκεφτείτε ότι όσο τέλεια και αν σας φαντάζει μια συγκεκριμένη μύτη, πάνω σας μπορεί να μοιάζει ανόητη. Έτσι, καλό θα ήταν να λάβετε υπόψη σας τη μύτη σας για να επιτευχθεί η επιθυμητή ισορροπία με τα άλλα χαρακτηριστικά σας, αντί της τελειότητας.

Εάν πάρετε αυτή την προσέγγιση θα έχετε μια πολύ ικανοποιητική εμπειρία από την ρινοπλαστική σας.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την Ρινοπλαστική στο εξειδικευμένο web site μας
http://www.rinoplastiki.com.gr/