Λιποαναρρόφηση και κυτταρίτιδα

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι τα οιστρογόνα που παράγει κάθε γυναίκα από την ηλικία των 9-99 προκαλούν την δημιουργία κυτταρίτιδας. Δεν υπάρχει καμία γνωστή μόνιμη θεραπεία για την κυτταρίτιδα.

Η κύρια ανησυχία σχετικά με την λιποαναρρόφηση και την κυτταρίτιδα είναι ότι  δεν μπορεί να την καταργήσει ή να την  βελτιώσει. Ωστόσο, μπορεί να την χειροτερέψει  ειδικά αν κάνετε επιφανειακή λιποαναρρόφηση ή αν κάνετε σε πάνω από μια περιοχή αναρρόφηση.

Μπορείτε όμως να βελτιώσετε ορισμένες από τις βαθιές αυτές γραμμές κάνοντας μεταφορά λίπους (λιπογλυπτική-λιποανακύκλωση) σε αυτές τις περιοχές, και αυτό θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα πιο ομαλό περίγραμμα.

Το έργο του πλαστικού χειρουργού γίνεται ακόμη πιο δύσκολο από την ύπαρξη οιδήματος που αναπτύσσεται κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης κατά την αφαίρεση του λίπους. Συνεπώς ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός στις επεμβάσεις λιποαναρρόφησης μπορεί να σας καθοδηγήσει σωστά για να αποφύγεται τυχόν απογοητεύσεις.

Περισσότερα για τις δυνατότητες της σύγχρονης λιποαναρρόφησης μπορείτε να διαβάσετε στο εξειδικευμένο we site μας:
www.liposuction.gr