Χειρουργικές επεμβάσεις που αξίζουν τα λεφτά τους

Με την οικονομία των ΗΠΑ να συνεχίζει να αγωνίζεται και το ποσοστό ανεργίας να παραμένει γύρω στο 9%, πολλοί Αμερικανοί εργαζόμενοι λαμβάνουν δραστικά μέτρα, όταν πρόκειται για την προετοιμασία τους στη δύσκολη αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με τα KVOA News στο Tucson, στην Αριζόνα, ένας αυξανόμενος αριθμός ανδρών και γυναικών στρέφονται σε πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί, όταν πρόκειται για την εύρεση εργασίας.

Τα άτομα που ανήκουν στη δεκαετία του '60 και του '70 προσπαθούν να καθυστερήσουν την συνταξιοδότηση τους και θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται, γνωρίζοντας ότι οι άλλοι μπορεί να τα αντιληφθούν ως γερασμένα και κουρασμένα, όταν στην πραγματικότητα είναι ενεργητικά και ικανά να πάρουν τη δουλειά, ανέφερε η πηγή των ειδήσεων.

Ανορθώσεις βλεφάρων και λίφτινγκ προσώπου είναι από τις πιο συνηθισμένες χειρουργικές επεμβάσεις για όσους επιθυμούν να εμφανίζονται νεότεροι, ώστε να προωθήσουν τη καριέρα τους. Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ASAPS), περισσότερα από 152.000 άτομα υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση βλεφάρων, το 2010, καθιστώντας τη την τρίτη πιο κοινή επέμβαση.

Το επιθυμητό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι να βοηθήσει τον ασθενή να εμφανίζεται πιο ξεκούραστος και ανανεωμένος. Το λίφτινγκ ήταν δημοφιλές επίσης, καθώς περισσότερα από 127.000 άτομα επιλέγουν αυτή την χειρουργική επέμβαση.

Άλλες μη χειρουργικές διαδικασίες που μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα να φαίνονται νεότερα περιλαμβάνουν το Botox, ενέσεις υαλουρονικού οξέος, όπως Juvederm και Restylane, laser ανανέωσης του δέρματος και χημικά πίλινγκ.

Ενώ πολλοί άνθρωποι δεν παραδέχονται ότι αναζητούν τις υπηρεσίες ενός πλαστικού χειρουργού, λόγω της καριέρας τους, οι στατιστικές του ASAPS δείχνουν ότι οι διαδικασίες αυτές είναι δημοφιλείς μεταξύ των ατόμων άνω των 50 ετών.

Ανεξάρτητα από τους λόγους για τους οποίους τα άτομα επιλέγουν να υποβληθούν σε αισθητική χειρουργική ή μη χειρουργική επέμβαση, λένε οι ειδικοί, είναι σημαντικό να διασφαλιστεί η πιστοποίηση του  πλαστικού χειρούργου που θα την εκτελέσει.


Περισσότερα για τις δυνατότητες της πλαστικής χειρουργικής στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr