ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Σκέφτεστε την πλαστική χειρουργική; Κοιτάξτε την μαμά και τον μπαμπά σας

Πολλοί άνθρωποι που αρχίζουν να βλέπουν τα πρώτα σημάδια της γήρανσης μπορεί να εξετάζουν το ενδεχόμενο να υποβληθούν σε μια πλαστική χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπίσουν τις ανεπιθύμητες ρυτίδες.

Εκείνοι που αγχώνονται για μια απώλεια της νεότητας ενός μέρους του σώματός τους, θα πρέπει να ανατρέξουν στους γονείς τους για έμπνευση, σύμφωνα με την The Daily Mail.

Τα παιδιά και οι γονείς μοιράζονται το γενετικό υλικό τους, έτσι μπορεί να είναι δυνατό να προβλεφθούν κάποια από τα πιθανά σημάδια γήρανσης με την εξέταση των χαρακτηριστικών των γονιών τους.

Η κατανόηση αυτών των κληρονομικών χαρακτηριστικών μπορεί να σας βοηθήσει να στοχεύσετε τις προβληματικές περιοχές και να οργανώσετε διάφορα προγράμματα πρόληψης, συμπεριλαμβανομένης της σωματικής άσκησης, της υγιεινής διατροφής και μιας σωστής φροντίδας του δέρματος.

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος επιβράδυνσης της διαδικασίας γήρανσης είναι η περιορισμένη έκθεση στον ήλιο, η διακοπή του καπνίσματος και η μείωση των επιπέδων του άγχους.

Υπάρχουν πολλές αντιγηραντικές διαδικασίες, στις οποίες μπορεί κανείς να υποβληθεί για να διατηρήσει μια νεανική εμφάνιση.Τα χημικά πίλινγκ και το laser μαζί με μια καλή ενυδατική κρέμα και την Retin Α μπορούν να αναβιώσουν το θαμπό ή και υπερχρωστικό δέρμα.

Τα εμφυτεύματα μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των ρυτίδων, στην ανάκτηση της νεότητας του προσώπου και την μείωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Το Botox μπορεί να παγώσει τον χρόνο και να εξομαλύνει τις ρυτίδες.

Μια πρόσφατη μελέτη επεσήμανε την απώλεια οστικής μάζας ως τον λόγο που το πρόσωπο χάνει τη δομή του και το δέρμα αρχίζει να κρεμά, έτσι ορισμένοι ιατροί συνιστούν τη λήψη βιταμινών που περιέχουν ασβέστιο, μαγνήσιο και βιταμίνη D. Είναι πάντα καλύτερο να συζητήσουν οι ασθενείς τις επιλογές τους με ένα πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό ώστε να κάνουν τις καλύτερες επιλογές.

Διαβάστε περισσότερα για τις δυνατότητες της πλαστικής χειρουργικής στο κεντρικό μας web site:

www.kapositas.gr