Τα πιο περιζήτητα χαρακτηριστικά διασήμων

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να υποβληθούν σε πλαστική χειρουργική επέμβαση για να ενισχύσουν την εμφάνισή τους.

Εντούτοις, οι πλαστικοί χειρουργοί λένε ότι πολλοί ασθενείς έρχονται στα γραφεία τους, ζητώντας ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό κάποιου διάσημου, το οποίο θέλουν να αποκτήσουν μέσω μιας χειρουργικής επέμβασης.

Μια ομάδα Βρετανών πλαστικών χειρουργών εντόπισαν πρόσφατα τις διασημότητες, με τις οποίες οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να μοιάσουν, μέσω πλαστικών επεμβάσεων.

"Οι ασθενείς συνεχίζουν να κοιτάζουν στο Χόλλιγουντ για να καθορίσουν την ομορφιά, αλλά είναι ρεαλιστικοί στις επιθυμίες τους για να φαίνονται πιο ενεργητικοί και νέοι, καθώς και απολύτως φυσικοί," είπε ένας από τους πλαστικούς χειρουργούς.

Μεταξύ των ασθενών που θέλουν να βελτιώσουν το σώμα τους με χειρουργικές επεμβάσεις, όπως η λιποαναρρόφηση, που διαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος και η κοιλιοπλαστική, οι πιο περιζήτητες διασημότητες μοιάζουν να είναι η ηθοποιός Jennifer Aniston και το supermodel Gisele Bundchen.

Όταν πρόκειται για ρινοπλαστική, οι γιατροί λένε ότι πολλοί ασθενείς θέλουν να έχουν τη μύτη της Natalie Portman, ή της  Έμα Στόουν. Όσοι θέλουν μη χειρουργικές επεμβάσεις για να φαίνονται πιο νέοι το καταφέρνουν με τη χρήση του microdermabrasion, με χημικά peeling, και θεραπείες με λέιζερ και ενέσεις Botox και λένε ότι θέλουν το δέρμα τους να μοιάζει με αυτό των Amy Adams, Katy Perry και Gwyneth Paltrow.

Ενώ τα χείλη της Αντζελίνα Τζολί ήταν δημοφιλή στο παρελθόν, πολλοί αναζητούν τώρα θεραπείες που θα τους βοηθήσουν να έχουν τα χείλη που μοιάζουν περισσότερο με της Scarlett Johansson.

Οι γυναίκες δεν είναι οι μόνες, που θέλουν να μοιάζουν με διασημότητες. Οι άνδρες θέλουν συχνά η μύτη τους να μοιάζει με του Jude Law του, τα χείλη τους, όπως του Ashton Kutcher, το δέρμα τους, όπως του Neil Patrick Harris και το σώμα τους σαν του Mark Wahlberg, σύμφωνα με την στατιστική." Οι ασθενείς είναι αρκετά ανήσυχοι για την εμφάνιση τους και συμφωνούν ότι πολλές από αυτές τις διασημότητες πληρούν τις προϋποθέσεις για διάφορες κατηγορίες" , είπε ένας άλλος πλαστικός χειρουργός."

Αλλά συχνά συμφωνούν ότι η Scarlett Johanssen έχει τα καλύτερη χείλη και ο Mark Wahlberg, το καλύτερο σώμα". Αν και το να  θέλουν να μοιάζουν με μια διασημότητα δεν είναι κάτι καινούριο, οι ειδικοί λένε ότι οι άνθρωποι πρέπει να θυμούνται ότι δεν είναι όλα τα χαρακτηριστικά  εφικτά ή δεν δείχνουν φυσικά σε όλους.

Επιπλέον, τα άτομα που ενδιαφέρονται για την αισθητική χειρουργική, πρέπει να ενθαρρύνονται να επιλέξουν έναν επικυρωμένο πλαστικό χειρούργο για να εξασφαλίσουν ασφάλεια και φυσικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Περισσότερα για την πλαστική χειρουργική στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr