Πλαστική χειρουργική για δύο: Τα ζευγάρια μεγαλώνουν μαζί μένοντας νέα

Οι περισσότεροι γάμοι αρχίζουν με μια υπόσχεση να γεράσουν μαζί , άλλα όμως ζευγάρια, όπως ο Ira και η Roberta Almeas έχουν αντ 'αυτού αποφασίσει να μεγαλώσουν μαζί μένοντας νέοι.

Οι Almeases είναι μέρος μιας νέας τάσης: των ζευγαριών, που έχουν κάνει μαζί αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις. Είναι κάτι που ο Δρ Μίτσελ Chasin, ιατρικός διευθυντής στο Reflections Center for Skin and Body στο Livingston και στο Bridgewater, του NJ, είπε ότι σήμερα το βλέπουμε πιο συχνά.

«Πριν από χρόνια, θα βλέπαμε μια γυναίκα να έλεγε,« μην πείτε στον άντρα μου σε τι διαδικασία υποβλήθηκα, »λέει ο Chasin, ο οποίος συζήτησε με τους Almeases για τις αισθητικές διαδικασίες τους.

"Και ο σύζυγος θα έλεγε,« Ξέρετε κάτι, αυτό είναι μυστικό, σας παρακαλώ μην το πείτε στην γυναίκα μου. » "Τώρα η στάση που επικρατεί είναι ίδια με του Ira Almeas που είπε στην σύζυγό του, "Αν θες να φαίνεσαι καλύτερη, θέλω και εγώ!"

Το ζευγάρι έκανε ελάχιστα στο να επιβραδύνει τα σημάδια της γήρανσης του. Έκανε χρήση Botox, υλικών πληρώσεως και θεραπείες με λέιζερ. Η βελτίωση εμφάνισης σε ζευγάρια μέσο αισθητικών διαδικασιών ή και πιο επεμβατικών μεθόδων, είναι πιθανό να προκαλέσει τουλάχιστον εν μέρει αύξηση των αισθητικών διαδικασιών στους άνδρες, εξηγεί η επικεφαλής ιατρική συντάκτης του NBC Δρ Nancy Snyderman.

Πέρυσι, 1.1 εκατομμύρια αισθητικές επεμβάσεις έκαναν οι Αμερικανοί άνδρες, με μια μικρή αλλά σημαντική αύξηση του 2% το 2009, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρία των Πλαστικών Χειρουργών.

«Ήταν στιγματισμός για τους άνδρες», δήλωσε η Snyderman, προσθέτοντας ότι αυτό μπορεί να βοηθήσει τους άνδρες να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στον εργατικό τους χώρο. Αν είστε στα 50 σας και ψάχνετε για δουλειά, μπορείτε να ωφεληθείτε από την πλαστική χειρουργική, ώστε να δείχνετε μέχρι και μια δεκαετία νεότεροι.

Όπως αναφέρει η Snyderman, το να βάφει ένας άντρας τα μαλλιά του αποτελούσε αφορμή για σχόλια. Σήμερα όμως, διαδικασίες όπως το Botox και τα υλικά πληρώσεως έχουν γίνει πια αποδεκτά. Τρεις μήνες αργότερα, ο Ira και η Roberta Almeas είναι ενθουσιασμένοι με τα αποτελέσματα των κοινών τους αισθητικών διαδικασιών.

"Νομίζω ότι είναι μια μεγάλη εμπειρία το να μεγαλώνουμε και να φαινόμαστε νεότεροι μαζί", λέει ο Ira Almeas. "Νιώθουμε λίγο πιο ξεκούραστοι, με λίγη περισσότερη ενέργεια και είναι ακριβώς άλλο ένα μέρος της κοινής μας ζωής".

Περισσότερα για τις δυνατότητες της πλαστικής χειρουργικής στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr