Αύξηση του μαστού με ραδιοσυχνότητες, μια νέα μέθοδος με πολλά πλεονεκτήματα

Η αυξητική του μαστού είναι μια επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής, η οποία χρειάζεται ακρίβεια στην εφαρμογή της.

Αυτού του είδους η επέμβαση, καθώς και η υφή του μαστού, απαιτεί μεθόδους που θα ενοχλήσουν τον ιστό της περιοχής όσο το δυνατόν λιγότερο.

Η τεχνολογία έχει καταλήξει σε μια νέα λύση, προς αυτή την κατεύθυνση, με την αντικατάσταση των νυστεριών με ραδιοσυχνότητα. Ακόμη και αν η χρήση των ραδιοσυχνοτήτων είναι μια παλιά, δοκιμασμένη μέθοδος, τα τελευταία χρόνια οι ραδιοσυχνότητες έχουν εξελιχθεί και αναπτύσσονται δυναμικά, προσφέροντας αύξηση του μαστού με ειδικά πλεονεκτήματα, λόγω του είδους της χειρουργικής επέμβασης.

Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες;

Είναι μια μηχανή που παράγει ενέργεια, η οποία μπορεί να διαχωρίσει τον ιστό. Κατά τη χρήση τους προκαλείτε αιμόσταση, χωρίς να αναπτυχθούν υψηλές θερμοκρασίες και κατά συνέπεια χωρίς να προκληθεί βλάβη στον ιστό.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των ραδιοσυχνοτήτων;

  1. Δεν προκαλούν εκτεταμένη βλάβη στον ιστό. Αυτό συμβαίνει διότι υπάρχει 73% λιγότερη παραγωγή θερμότητας, η οποία σχετίζεται με την κλασική διαθερμία, που χρησιμοποιείται στην χειρουργική.
  2. Μείωση του πόνου. Λόγω της αποφυγής μεγάλου ποσοστού  θερμότητας υπάρχει έλλειψη εκτεταμένων ζημιών στον ιστό.
  3. Καλύτερη και ταχύτερη ανάρρωση, λόγω του μειωμένου πόνου και πρηξίματος.
  4. Πιο ακριβείς χειρουργικές κινήσεις. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί χειρουργικοί εξοπλισμοί που μπορούν να προσαρμοστούν στο μηχάνημα των ραδιοσυχνοτήτων.
  5. Καλύτερη θεραπευτική διαδικασία σε σύγκριση με την κλασική διαθερμία. Δηλαδή, ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να λειτουργήσει με μεγαλύτερη ευκολία και ακρίβεια, προκαλώντας μικρότερες ουλές.

Αύξηση του μαστού με ραδιοσυχνότητες; Πως γίνεται.

Ο πλαστικός χειρουργός χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητα σε όλα τα στάδια της εγχείρησης.

Από τη στιγμή που εισέρχεται στο δέρμα μέχρι το τέλος της διαδικασίας. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό εξοπλισμό δημιουργεί την θέση, που θα δεχτεί το εμφύτευμα. Κάθε κομμάτι του εξοπλισμού, που προσαρμόζεται στο μηχάνημα των ραδιοσυχνοτήτων, έχει μια διαφορετική λειτουργία.

Ο χειρουργός λειτουργεί γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια καθώς η νέα τεχνολογία ραδιοσυχνοτήτων προσφέρει ένα πιο καθαρό και ελεύθερο από αίμα περιβάλλον. Η διάρκεια της διαδικασίας μειώνεται χάρη στην ακρίβεια των κινήσεων καθώς ο πλαστικός χειρουργός μπορεί να ελέγξει την καθαριότητα της περιοχής. Μειωμένη διάρκεια σημαίνει λιγότερη αναισθησία και ταχύτερη ανάκαμψη.

Η χρήση των ραδιοσυχνοτήτων είναι ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των πλαστικών χειρουργών με πολλά πλεονεκτήματα και μέσα σε λίγα χρόνια θα πρέπει να χρησιμοποιείται από όλους τους πλαστικούς χειρουργούς και όχι μόνο για στην αύξηση του στήθους.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την αυξητική στήθους στο:

http://www.breast-surgery.gr