ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΠΤΗ ΜΕΣΗ (Love Handles)

Οι γυναίκες επιλέγουν την λιποαναρρόφηση για να επιτύχουν το σχήμα κλεψύδρας

Η αυστηρά διάσημη τηλεοπτική σειρά Mad Men ενδέχεται να επηρεάσει περισσότερο και από την ίδια την μόδα.

Κάποιοι πλαστικοί χειρουργοί, με έδρα το Λονδίνο, λένε ότι έχουν δει μια αύξηση 54% σε ασθενείς που θέλουν αυτή τη διαδικασία, προκειμένου να μιμηθούν το σχήμα κλεψύδρας που έχουν οι σιλουέτες των γυναικείων χαρακτήρων σε αυτό το πρόγραμμα, το οποίο διαδραματίζεται στη δεκαετία του 1960.

Οι ειδικοί λένε ότι οι γυναίκες είχαν πολύ μικρότερη μέση πριν από 50 χρόνια και επίσης φορούσαν κορσέδες να την τονίσουν.

Η κακή διατροφή και ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχουν κάνει αυτό το έργο δύσκολο, ακόμη και για τις σχετικά λεπτές γυναίκες.

Οι ιατρικοί εμπειρογνώμονες λένε ότι η λιποαναρρόφηση μπορεί να βοηθήσει τους ασθενείς να επιτύχουν αυτό το αποτέλεσμα με την απομάκρυνση του επίμονου νωτιαίου λίπους που δεν μπορεί να εξαλειφθεί με μια υγιεινή διατροφή και άσκηση.

Άλλοι τομείς στους οποίους η διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται είναι οι μασχάλες, η κοιλιά και οι μηροί.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία για την Αισθητική Πλαστική Χειρουργική, η επέμβαση αυτή είναι μια από τις πιο κοινές διαδικασίες που εκτελούνται από τους πλαστικούς χειρουργούς.

Το ανθεκτικό αυτό λίπος έχει αφαιρείται από το σώμα μέσω ενός κοίλου μεταλλικού σωλήνα που εισάγεται με μια μικρή τομή.

Ενώ οι επιπλοκές από την επέμβαση λιποαναρρόφησης είναι σπάνιες, είναι σημαντικό για την εξασφάλιση του αποτελέσματος να δείτε έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό σε αυτή την επέμβαση.

 

 

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο εξειδικευμένο μας web site:

www.liposuction.gr