Είναι απαραίτητη μια επανάληψη ανόρθωσης μαστού μετά από μια εγκυμοσύνη;

ανόρθωση στήθουςΗ επίδραση της εγκυμοσύνης στο στήθος μιας γυναίκας είναι πολύ διαφορετική για κάθε γυναίκα. Η ανάγκη για πρόσθετη χειρουργική επέμβαση μετά την εγκυμοσύνη στον μαστό συχνά καθορίζεται από παράγοντες όπως η αύξηση του σωματικού βάρους, το βάρος του ασθενούς κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Πολλοί ασθενείς επαναλαμβάνουν την ανόρθωση μετά την εγκυμοσύνη, το οποίο είναι φυσιολογικό.  Μερικές γυναίκες βρίσκουν τα στήθη τους μεγαλύτερα, ορισμένες μικρότερα, με κάποια πτώση ή όλα αυτά σε οποιοδήποτε συνδυασμό.

Ως εκ τούτου, είναι αδύνατον να προβλεφθεί η ανάγκη σας, για χειρουργική επέμβαση και την βελτίωση του στήθους σας μετά από μια εγκυμοσύνη.

Είναι πολύ λογικό να κάνετε μια χειρουργική επέμβαση του μαστού πριν να επιλέξετε να αποκτήσετε παιδιά. Ανάλογα με την κατάσταση των μαστών σας αυτή τη στιγμή, εσείς και ο πλαστικός χειρουργός σας μπορείτε να καταλήξετε σε ένα σχέδιο για να σας δοθούν τα αποτελέσματα που ψάχνετε.

Αν θέλετε απλώς τα στήθη σας ανορθωμένα, μια ανόρθωση μαστού είναι μια καλή ιδέα. Αν θέλετε να κάνετε το στήθος σας μικρότερο και ανορθωμένο μια μείωση του μαστού μαζί με μια ανόρθωση θα ήταν μια καλή ιδέα.

Εάν θέλετε τα στήθη σας ανορθωμένα και μεγαλύτερα, τότε μια ανόρθωση με εμφυτεύματα θα ήταν μια καλή ιδέα. Αλλά αν απλά θέλετε τα στήθη σας μεγαλύτερα, μια αύξηση του μαστού θα είναι η απάντηση.

σιλικόνες στήθουςΤέλος αν τα σχέδιά σας για μια οικογένεια είναι σε 10 χρόνια, μπορείτε να προχωρήσει σε μια ανόρθωση του μαστού και να απολαύσετε τα αποτελέσματα, χωρίς να ανησυχείτε για τα επόμενα 10 χρόνια.

asapsΕξετάστε το με έναν πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό, έναν από τα πολλά μέλη της ASAPS, τους  εμπειρογνώμονες στον τομέα της αισθητικής χειρουργικής του μαστού.

 

 

Περισσότερα για την ανόρθωση στήθους στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr

και για την πλαστική στήθους στο εξειδικευμένο web site μας:
www.breast-surgery.gr