ΠΕΣΜΕΝΗ ΜΥΤΗ

Αντίο πεσμένη μύτη! Ρινοπλαστική σε ηλικιωμένους υποψήφιους

Η μύτη και το πηγούνι σας θα συνεχίσουν να μεγαλώνουν με την πάροδο του χρόνου, ενώ τα υπόλοιπα χαρακτηρίστηκα του προσώπου σας θα παραμείνουν στο ίδιο μέγεθος.

Εκτός από τις ανεπιθύμητες εξελίξεις που περιμένετε με τη γήρανση, αυτή εδώ είναι μια απρόσμενη για τους περισσότερους.

Οι περισσότεροι όταν σκέφτονται τους υποψηφίους για τη χειρουργική επέμβαση στη μύτη, το μυαλό τους πάει κατευθείαν στους απελπισμένους έφηβους.

Μια χειρουργός στη Νέα Υόρκη που ειδικεύεται στην ρινοπλαστική δηλώνει ότι πολλοί πελάτες ζητούν ρινική μείωση μετά την μέση ηλικία.

Τον Απρίλιο σε συνέντευξή στο lifegoesstrong.com λέει ότι αρκετοί ασθενείς αισθάνονται περίεργα επειδή βλέπουν μεγάλη διαφορά στην εμφάνισή τους.

Λένε, ότι νιώθουν σαν να μεγαλώνει η μύτη τους και ότι τους φαίνεται περίεργη η ύπαρξη οιδήματος γιατί δεν είχαν κάποιο παλαιότερο πριν.

Όπως το στήθος και οι λοβοί των αυτιών, έτσι και η μύτη γερνάει λόγω της έλξη της βαρύτητας. Η πτώση μπορεί να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, από την πάχυνση του δέρματος στη μύτη, με αποτέλεσμα η μύτη να φαίνεται ακόμη μεγαλύτερη.

Τα καλά νέα είναι ότι σε ηλικιωμένους ασθενείς με πτώση της μύτης, η ρινοπλαστική μπορεί να αποκαταστήσει την νεανική της εμφάνιση. Αυτό μπορεί να είναι πιο εύκολο από ότι μια παραδοσιακή διαδικασία μύτης, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει το σπάσιμο των ρινικών οστών.

Για να διορθωθεί η πτώση της μύτης μπορούν να χρησιμοποιηθούν μοσχεύματα χόνδρου, τα οποία περιλαμβάνουν μια σύντομη περίοδο ανάρρωσης.

Για το καλύτερο αποτέλεσμα επικοινωνήστε με ένα πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό από την Αμερικανική Εταιρεία για την Αισθητική Πλαστική Χειρουργική (American Society for Aesthetic Plastic Surgery). Η ρινοπλαστική σε ηλικιωμένους ασθενείς συχνά γίνεται σε συνδυασμό με μια χειρουργική επέμβαση λίφτινγκ προσώπου, λαιμού ή βλεφάρων ως μέρος μιας συνολικής αναζωογόνησης.

Δείτε περισσότερα για την Ρινοπλαστική στο ειδικό μας web site:

http://www.rinoplastiki.com.gr/

και για το λίφτινγκ του προσώπου και του λαιμού στο:
http://www.kapositas.gr/lifting.php