Γυναίκα τραπεζικός εξομολογείται στην Oprah πως η Πλαστική Χειρουργική βοήθησε την καριέρα της

Εσύ θα έκανες κάποια χειρουργική επέμβαση για να ανέβεις επαγγελματικά;

Αποδεικνύεται ότι η πλαστική χειρουργική δεν είναι μόνο ένα όφελος για εκείνες στην εξωτική βιομηχανία χορού: μια ανώνυμη 55 χρονών τραπεζικός επενδύσεων εξομολογείται στο Oprah.com και στο O Magazine του περασμένου μήνα για το πώς υποβλήθηκε σε 10 αισθητικές διαδικασίες, που όμως την βοήθησαν να αναρριχηθεί στην εταιρική σκάλα.

Εδώ είναι μια λίστα:

Η γυναίκα στη συνέχεια, διηγείται το πώς τα σκληρά σχόλια του συντρόφου της για το μικρό της στήθος, την οδήγησαν σε τεράστιες ανασφάλειες για το σώμα της και κατά συνέπεια στο γραφείο του πλαστικού της χειρουργού.

Παρόλα αυτά η γυναίκα λέει ότι η καριέρα της εκτοξεύθηκε στα ύψη, μετά από αυτές τις διαδικασίες: Όχι μόνο βελτιώθηκα, αλλά είδα την καριέρα μου αμέσως μετατοπισμένη σε μια υψηλότερη θέση.

Βρέθηκα ξαφνικά να συναναστρέφομαι με ανώτερους συνεργάτες, που αυτό περιλαμβάνει συναντήσεις με τους Διευθύνοντες Συμβούλους και τους Οικονομικούς Διευθυντές των σημερινών και των μελλοντικών πελατών. 

Σκέφτηκα, "Ένα λεπτό , είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν από τις χειρουργικές επεμβάσεις. "Τώρα, όμως, έμοιαζα ποθητή εκτός του ότι είμαι πολύ καλή στη δουλειά μου, και σίγουρα αυτό μου έδωσε περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες.

Τότε ήταν που άρχισα να σκέφτομαι τις χειρουργικές επεμβάσεις ως περιουσιακό στοιχείο και επένδυση. Δεν με εκπλήσσει πολύ το γεγονός ότι οι άνδρες συνάδελφοι  παρατήρησαν την νέα της εμφάνιση. Η ίδια λέει: Έχοντας ένα υπέροχο σώμα μου έδωσε ένα είδος αυτοπεποίθησης που εγώ ποτέ δεν θα είχα από μόνη μου.

Ο τρόπος που οι άνδρες αντέδρασαν σε μένα μετά την πρώτη επέμβαση μου ήταν ο τρόπος που θα αντιδρούσαν αν ξαφνικά είχα γίνει διάσημη.

Περισσότερα για τις πλαστικές επεμβάσεις στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr