Τόπλες μοντέλα παρέχουν τις κατευθυντήριες γραμμές για την αυξητική του στήθους

ιδανικό στήθοςΈνας κορυφαίος Βρετανός πλαστικός χειρουργός μελέτησε τόπλες μοντέλα. Πηγή του είναι μια πετυχημένη βρετανική εμπορική εφημερίδα, η «red-top», που περιέχει κουτσομπολιά διάσημων, σκανδαλοθηρικά εγκλήματα, ψυχαγωγικές ειδήσεις και μια γυμνόστηθη κοπέλα την ημέρα με 100 % φυσικό στήθος.

Αποστολή του είναι να μελετήσει αυτά τα στήθη, ώστε να βρει τη μαθηματική αναλογία για το τέλειο στήθος.

Πολλοί μπορούν να πουν ότι το τέλειο στήθος είναι θέμα προσωπικής προτίμησης και ότι η πρώτη ύλη του δεν είναι επιστημονική, αλλά, σύμφωνα με την Mail on-line, στο τεύχος που κυκλοφόρησε στις 15 Οκτωβρίου του 2011, όταν εμφανίζονται γυναικείες μακέτες με βάση αυτές τις εξισώσεις, οι περισσότερες γυναίκες συμφωνούν, ότι οι στατιστικές είναι όντως ζωτικής σημασίας.

Ο κορυφαίος αυτός χειρουργός, διεξήγαγε τρίμηνη μελέτη, αναλύοντας τα στήθη 100 τόπλες μοντέλων για να καθορίσει τους ακριβείς παράγοντες, που κάνουν ελκυστικά τα στήθη μιας γυναίκας.

Χρησιμοποίησε τα εργαλεία μέτρησης του υπολογιστή, για να εξετάσει τις διαστάσεις των περιοχών πάνω και κάτω από τη θηλή, και την γωνία με την οποία κλίνουν τα σημεία της θηλής με το άνω μέρος του στήθους.

Η μελέτη έδειξε, ότι σε όλες τις περιπτώσεις η θηλή του "μεσημβρινού", που είναι η οριζόντια γραμμή που χαράσσεται στο επίπεδο της θηλής, ορίζετε σε ένα σημείο όπου κατά μέσο όρο, η αναλογία του μαστού αντιπροσωπεύει προς τα πάνω το 45% του συνολικού όγκου του μαστού και προς τα κάτω το 55 % του συνολικού του όγκου.

Η αναλογία είναι 45:55. "Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων το πάνω μέρος του στήθους ήταν είτε ευθεία είτε σε κοίλη, και η θηλή ήταν σε ψηλή θέση, σε μια γωνία  περίπου 20 μοιρών. Σε όλες τις περιπτώσεις τα στήθη έδειχναν σφιχτά, κυρτά, τακτοποιημένα με μια ογκώδη καμπύλη ".

Πολλές γυναίκες επιδιώκουν μια χειρουργική επέμβαση μαστού μετά από μια εγκυμοσύνη, η οποία τους έχει δημιουργήσει απώλειες στο στήθος τους και ζητούν στους χειρούργους τους να "γεμίσουν" την κορυφή του.

Ωστόσο, όταν τους δείχνουν μια εικόνα στήθους, που ταιριάζει στην αναλογία 45:55, και μια δεύτερη με μεγαλύτερη πληρότητα των στηθών στην κορυφή τους, πολύ λίγες γυναίκες επιλέγουν την δεύτερη εικόνα. Σύμφωνα με την Αμερικάνικη Εταιρία Πλαστικής Χειρουργικής, η αύξηση του μαστού είναι η πιο δημοφιλής αισθητική χειρουργική επέμβαση.

Το να ζητάμε από μια γυναίκα μόνο τι μέγεθος στήθους θέλει δεν είναι αρκετό. Εδώ φαίνεται η εμπειρία του ειδικού πλαστικού χειρουργού στην αυξητική του στήθους.

Περισσότερα για την αυξητική του στήθους στο:
www.breast-surgery.gr