Πλαστική Χειρουργική-συμβουλές για νύφες

Από τον Μάιο πολλοί άνθρωποι θα παραστούν ή θα λάβουν προσκλήσεις για γάμους μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Οι κυρίες που ετοιμάζονται μπορεί να θελήσουν να εξετάσουν το ενδεχόμενο να υποστούν κάποια αισθητική επέμβαση πριν από τη μεγάλη ημέρα, γιατί είναι σημαντικό να παρουσιάσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Ωστόσο, προκειμένου να λάβουν τα καλύτερα αποτελέσματα, θα χρειαστεί ένας προγραμματισμός ειδικά από την πλευρά της νύφης. Αν και υπάρχουν διάφορες διαδικασίες που μπορείτε να κάνετε ώστε να είστε λαμπερή εκείνη την μέρα, είναι σημαντικό να επισκεφθείτε έναν πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό και να διαθέσετε αρκετό χρόνο για να ανακάμψετε πλήρως, σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο στο Health News Digest.

Οι θεραπείες Botox είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες, αλλά να έχετε κατά νου ότι οι επιπτώσεις του είναι ορατές τις πρώτες 4-5 ημέρες.

Τα πίλινγκ βοηθούν το πρόσωπο να αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος. Ωστόσο, η διαδικασία μπορεί να αφήσει στο δέρμα σας ερεθισμένο, έτσι καλό θα ήταν να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να θεραπευτεί προτού εφαρμοστεί πάνω του το μακιγιάζ του γάμου σας. 

Υπάρχουν και άλλες θεραπείες πληρώσεως που μπορούν να βοηθήσουν τα χείλη σας να φαίνονται γεμάτα και εσάς πανέμορφες την ημέρα του γάμου σας.

Αυτά τα ενέσιμα υλικά συχνά μπορεί να προκαλέσουν οίδημα ή μώλωπες το πρώτο διάστημα, οπότε και πάλι είναι μια καλή ιδέα να υπάρξει αυτή η διαδικασία ανάρρωσης λίγες μέρες πριν το γάμο σας. 


 Σύμφωνα με την πηγή ειδήσεων, το microdermabrasion είναι ακόμα μια δημοφιλή διαδικασία για τις νύφες. Αυτή η θεραπεία θα πρέπει να προγραμματιστεί περισσότερες από μία εβδομάδες πριν το γάμο, γιατί το δέρμα μπορεί να είναι κόκκινο ή ευαίσθητο.

 Η Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής αναφέρει ότι το microdermabrasion λειτουργεί καλύτερα όταν γίνεται σε αρκετές συνεδρίες και  σε διάστημα εβδομάδων. Δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου παρενέργειες που προκαλούνται από τη διαδικασία, και συνιστάται για τα άτομα που έχουν ευαίσθητο δέρμα και δεν αντιδρούν καλά στις διαδικασίες με χημικά.

Μπορεί να υπάρχει πολλή πίεση πριν από έναν γάμο, έτσι οι νέες γυναίκες θα ήταν φρόνιμο να επισκεφθούν ένα πλαστικό χειρούργο για διαβούλευση πολύ πριν τη μεγάλη μέρα. Ένας  επαγγελματίας μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα πρόγραμμα για τις θεραπείες ομορφιάς που θα σας εξασφαλίσει τον καλύτερό σας εαυτό.

Διαβάστε για τις δυνατότητες της πλαστικής χειρουργικής στο κεντρικό μας web site:

www.kapositas.gr