Πως θα έχω μια επιτυχημένη επέμβαση αυξητικής στήθους;

Το βασικό στοιχείο μιας επιτυχημένης επέμβασης στήθους είναι η έρευνα εύρεσης του κατάλληλου πλαστικού χειρουργού.

Επισκεφτείτε τους πιο δημοφιλείς πιστοποιημένους πλαστικούς χειρούργους που ειδικεύονται στον τομέα αυτό και μελετήστε τις πριν και μετά φωτογραφίες τους στην ιστοσελίδα τους.

Καλό θα ήταν να τον επισκεφθείτε και από κοντά για να βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση για την διαδικασία, τους κινδύνους, καθώς και τις επιλογές σε σχέση με τα ενθέματα σιλικόνης και την τοποθέτηση της τομής.

Σιγουρευτείτε ότι θα αφιερώσει αρκετό χρόνο μαζί σας.

Είναι σημαντικό να βρείτε ένα πλαστικό χειρουργό που θα νιώθετε άνετα μαζί του από τη στιγμή που θα εισέλθετε στο γραφείο του για την πρώτη επίσκεψη μέχρι τη στιγμή που θα φεύγετε από το γραφείο του μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης. Είναι σημαντικό να ακούει τις επιθυμίες σας και να είναι επικυρωμένος από την American Society for Aesthetic Plastic surgery (A.S.A.P.S).

Θα πρέπει να είναι πρόθυμος να σας δώσει απάντηση σε όλες τις ερωτήσεις σας, δείχνοντάς σας προ-και μετεγχειρητικές φωτογραφίες από την εργασία του και επιτρέποντάς σας να μιλήσετε σε ένα παλαιότερο του ασθενή που είχε κάνει την διαδικασία που επιθυμείτε.

Έτσι θα μπορέσετε αξιολογήσετε την ακεραιότητα και την τιμιότητα του χειρουργού. Πολλαπλές φωτογραφίες των ασθενών του, που έχουν υποβληθεί στην συγκεκριμένη  διαδικασία είναι το επόμενο βασικό βήμα.

Πρέπει να δείτε αν τα αποτελέσματα στις φωτογραφίες αντικατοπτρίζουν αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας. Βεβαιωθείτε ότι ο ιατρός σας έχει μεγάλη εμπειρία στο πλαίσιο της διαδικασίας που σας ενδιαφέρει και την εκτελεί συχνά.Ο καλύτερος τρόπος για να αναζητήσετε τον κατάλληλο πλαστικό χειρουργό για εσάς είναι να ξεκινήσετε ζητώντας από φίλους και ιατρούς συστάσεις. Η έρευνα και τα διαπιστευτήρια που θα έχετε συλλέξει για τον ιατρό θα σας βοηθήσουν στην απόφαση σας.

Περισσότερα για την αυξητική στήθους στο κεντρικό μας web site:
www.kapositas.gr

και στο ειδικό για την αυξητική στήθους:
www.breast-surgery.gr