Πόσο διαρκεί ένα λίφτινγκ προσώπου;

Το λίφτινγκ του προσώπου και του λαιμού γίνεται όταν υπάρχει χαλάρωση του δέρματος αλλά και των ιστών κάτω από αυτό.

Η καθεμία μπορεί να εμφανίσει αυτή την χαλάρωση του δέρματος σε διαφορετική ηλικία και αυτό εξαρτάται από τα γονίδια της, από την έκθεση στον ήλιο, τις αυξομειώσεις του βάρους και το κάπνισμα.

Η επέμβαση πρέπει να γίνεται όταν έχουν εμφανισθεί τα σημεία της χαλάρωσης και τότε το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Η διάρκεια ζωής ενός λίφτινγκ προσώπου, εξαρτάται από το είδος της επέμβασης, το ταλέντο του χειρουργού σας, καθώς και τη φύση των ιστών σας κατά την εγχείρηση.

Υπάρχουν όμως παράγοντες που μπορεί να χαλάσουν σε βάθος χρόνου το αποτέλεσμα ενός λίφτινγκ όπως  είναι  η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, τα σημάδια ακμής,η μεγάλη αυξομείωση βάρους και το συνεχιζόμενο κάπνισμα.

Μια γυναίκα μπορεί να χρειασθεί να κάνει ένα λίφτινγκ προσώπου στα 50-55 μαζί ίσως με βλεφαροπλαστική και το αποτέλεσμα να διατηρηθεί για μια δεκαετία και πάνω. Μπορεί να μην χρειασθεί να κάνει ξανά μπορεί και ναι.

Αν μια γυναίκα στην ηλικία των 40-45 χρονών εμφανίσει σημεία χαλάρωσης τότε πολύ πιθανό να χρειασθεί επανάληψη στα 60.Μια γυναίκα 60 χρονών δεν θα χρειασθεί ξανά λίφτινγκ προσώπου-λαιμού.

θα πρέπει να ξέρετε ότι μετά από ένα λίφτινγκ προσώπου-λαιμού οι ιστοί επανέρχονται στην προηγούμενη νεανική τους θέση μια και η επέμβαση γυρίζει τον χρόνο πίσω όσο αφορά την κατάσταση των ιστών.

Στους άνδρες η χαλάρωση γίνεται πιο σταδιακά και συνήθως κάνουν ένα λίφτινγκ προσώπου στην ηλικία που αρχίζουν τα σημεία της χαλάρωσης.

 

 

Διαβάστε περισσότερα στο κεντρικό μας web site