Οι άνδρες θέλουν αισθητικές επεμβάσεις που θα τους δώσουν μια νέα ώθηση

Οι νεότεροι άνδρες αναζητούν την πλαστική χειρουργική ελπίζοντας σε μια πιο αρρενωπή εμφάνιση.

Μπορείτε να φανταστείτε τον σύζυγός σας να μην θέλει να συμμετέχει στις φωτογραφίες του γάμου του διότι έχει μικρό πηγούνι; Ο κύριος David Culpepper και η  κυρία Culpepper έκαναν λίφτινγκ προσώπου και ένθεμα πηγουνιού γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο.

Ο Jim Wehrheim, ένας 61 χρονών οικονομικός διευθυντής παντρεμένος με μια γυναίκα 19 χρόνια νεότερη, ήταν αναστατωμένος με τις γραμμές του προσώπου του και το διπλοσάγονο. Έτσι, υποβλήθηκε σε ένα λίφτινγκ προσώπου.

Σύμφωνα με το άρθρο της Wall Street τον Ιούνιο του 2011, η μέθοδος αυτή είναι ιδανική λύση και το βοτοχ για τις γραμμές του προσώπου στο πόδι της χήνας .

Οι νεότεροι άνδρες αναζητούν την πλαστική χειρουργική επέμβαση με την ελπίδα να γίνουν πιο αρρενωποί. Πέρυσι υπήρξε μια αύξηση 6% των ανδρών που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση γυναικομαστίας, η οποία αφαιρεί τον διευρυμένο ιστό του μαστού.

Οι άνδρες ζητούν, επίσης, εμφυτεύματα στις γάμπες, στον θώρακα και στους γλουτούς και να απαλλαγούν από το περιττό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς με την μέθοδο της λιποαναρρόφησης.

Σύμφωνα με την έρευνα του καθηγητή David Sarwer, οι άντρες κατάλαβαν αυτό που οι γυναίκες γνωρίζουν εδώ και χρόνια - ότι η εμφάνιση έχει σημασία.

Η πλαστική χειρουργική επέμβαση συχνά θεωρείται ως μια επένδυση για το μέλλον, ενισχύοντας τη θέση ενός άνδρα μέσα σε μια νεολαία που κυριαρχεί στον χώρο εργασίας τους και για τις γυναίκες ως μέσο για να απαλύνει τον πόνο μετά από ένα διαζύγιο.

Οι άνδρες νιώθουν πιο άνετα με την διόρθωση του προβλήματός τους μέσα σε μια συνεδρία π.χ λίφτινγκ προσώπου από τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις π.χ Botox και άλλα ενέσιμα υλικά. Μόνο η χειρουργική επέμβαση μπορεί να διορθώσει τις περιοχές που οι άνδρες διαμαρτύρονται συχνά όπως: το "βάρος"  στα άνω βλέφαρα, τις σακούλες στα κάτω βλεφάρα, και τον πλαδαρό λαιμό.

Ωστόσο, δεδομένου του ότι οι άνδρες είναι συχνά λιγότερο ικανοποιημένοι από τις γυναίκες μετά την επέμβαση, μπορούν να είναι δύσκολοι ασθενείς.

Οι άνδρες δεν ξέρουν τι να περιμένουν από μια χειρουργική επέμβαση, δεν είναι καλοί στο να εκφράζουν αυτό που θέλουν και  δεν ανέχονται τον πόνο και τη δυσφορία, σε αντίθεση με τις γυναίκες.

Μια πρόσφατη μελέτη της πλαστικής χειρουργικής σε άντρες ασθενείς στην Αυστραλία είχε ως αποτέλεσμα τη σύσταση ότι οι άνδρες θα πρέπει να υποβάλλονται σε προεγχειρητικό έλεγχο για τον προσδιορισμό της μειονότητας που θα διαμαρτυρηθεί για ένα μη ικανοποιητικό αποτέλεσμα, παρά την επιτυχία της επέμβασης.

 

Διαβάστε περισσότερα στο κεντρικό μας web site