Πλαστική επέμβαση μείωσης στήθους: Θέμα υγείας

Υπάρχει μια κοινή παραδοχή ότι τα άτομα που υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση του μαστού το κάνουν σε μεγάλο βαθμό για την βελτίωση της εικόνα τους, αλλά για την 60 χρονών Jenny Ridal η επιθυμία της για μείωση μαστού είναι θέμα υγείας.

Η γυναίκα αυτή, μάχεται για χρόνια με μια πληθώρα προβλημάτων υγείας, ως αποτέλεσμα του 42G μεγέθους του στήθους της και αναζητά τη λύση μέσο της πλαστικής χειρουργικής.

Η γιαγιά,όπως είπε η πηγή ειδήσεων, αντιμετωπίζει προβλήματα όπως ο έντονος πόνος στην πλάτη και το άσθμα εξαιτίας του μεγάλου στήθους της. Δεν μπορεί να σταθεί για πολύ με τα πόδια ή να περπατήσει μακριά, επειδή το βάρος του στήθους της την τραβάει προς τα εμπρός.

Ακόμα και το να σταθεί για να μαγειρέψει ένα γεύμα μπορεί να της προκαλέσει πόνο. Σύμφωνα με την κλινική Mayo, η χειρουργική επέμβαση μείωσης στήθους έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να ανακουφίσει χρόνιους πόνους στο πίσω μέρος του λαιμού και του ώμου.

Μπορεί επίσης να βελτιώσει τη στάση του σώματος και την χαμηλή αυτοεκτίμηση του ασθενούς. Καλό θα ήταν ο ασθενής να λάβει την απόφαση  μαζί με έναν πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό και να σταθμίσει προσεκτικά τους κινδύνους και τα αποτελέσματα.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο εξειδικευμένο website μας:

www.breast-surgery.gr