Η μπρούμυτη θέση ύπνου μπορεί να προκαλέσει ρυτίδες

Οι ρυτίδες προσώπου για πολλά άτομα είναι εξαιτίας του άγχους. Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποτρέψουμε την εμφάνιση των γραμμών γύρω από το στόμα του ασθενή, κάποιοι ειδικοί πιστεύουν ότι οι συνήθειες ύπνου μπορεί να έχουν αντίκτυπο στις πόσες ρυτίδες θα έχουν αναπτύξει, σύμφωνα με το CBS42.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι ο ύπνος σε μπρούμυτη θέση και όταν το πρόσωπό σας βρίσκετε στην ίδια θέση ξανά και ξανά μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα.

Μερικοί από αυτούς υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερα να κοιμόμαστε ανάσκελα με ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα γόνατα για να αποτρέψει τον ασθενή να γυρίσει σε μπρούμυτη θέση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Ωστόσο, το είδος του υλικού που καλύπτει το κρεβάτι είναι επίσης σημαντικό. Η στρώση πρέπει να είναι μαλακή και οι μαξιλαροθήκες θα πρέπει να έχουν μια υψηλή αρίθμηση νημάτων, η οποία θα αναγκάσει το δέρμα του προσώπου να γέρνει λιγότερο κατά τις ώρες ανάπαυσης και θα οδηγήσει σε έναν καλύτερο ύπνο.

Όσοι ενδιαφέρονται να υποβληθούν σε μια αισθητική επέμβαση που θα βοηθήσει στη μείωση της εμφάνισης των ρυτίδων του προσώπου έχουν πολλές επιλογές από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν.

Τα ενέσιμα υλικά και οι χειρουργικές διαδικασίες ανανέωσης του προσώπου μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση της πληρότητας του προσώπου του ασθενή, σύμφωνα με τον Συνασπισμό Γιατρών για την Ενέσιμη Ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα στο κεντρικό μας web site