Επιλέγοντας το κατάλληλο μέγεθος ενθέματος σιλικόνης για το στήθος

Υπάρχουν πολλοί παράμετροι που θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη όσο αφορά τη σωστή διαστασιολόγηση ενός εμφυτεύματος στήθους.

Σημαντικό είναι το ποσοστό των ιστών στο μαστό που έχει ήδη ο ασθενής καθώς και η διάμετρος της βάσης του στήθους, έτσι ώστε να μην υπάρξουν δυσαναλογίες.

Τα εμφυτεύματα στήθους απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια, καθώς και αντικειμενικές και υποκειμενικές μετρήσεις για να είναι δυνατή η βέλτιστη αύξηση του μαστού.

Ακολουθεί μια ποικιλία από εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν τους πλαστικούς χειρουργούς και τους ασθενείς τους στην επιλογή του κατάλληλου μεγέθους εμφυτεύματος μαστού:

Η χρήση φωτογραφιών: Είναι λάθος των ασθενών να θέτουν φωτογραφίες του στήθους τους. Μερικές γυναίκες επιθυμούν λεπτή ενίσχυση και άλλες επιθυμούν μια πολύ πιο δραστική.

 Κάνοντας μετρήσεις: Η διάμετρος του θωρακικού τοιχώματος, το πλάτος και το ύψος του στήθους είναι όλα σημαντικοί παράγοντες για την επιλογή του κατάλληλου ενθέματος.

Επιλέγοντας ένα εμφύτευμα πάρα πολύ μεγάλο σημαίνει ότι η θέση του ενθέματος θα είναι ή πολύ υψηλή ή πολύ χαμηλή ή πολύ πλάγια.

Δοκιμαστική διαστασιολόγηση: Το να δοκιμάστε διαφορετικά μεγέθους εμφυτεύματα σε ένα σουτιέν στο γραφείο είναι μια χρήσιμη εμπειρία. Σας δίνει μια ακατέργαστη ιδέα για το μέγεθος του στήθους σας και το σχήμα του όσο αφορά τα είδη ένδυσης και συχνά σας βοηθά να λάβετε αποφάσεις.

Συζητήστε με τον ιατρό σας: Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία ενθεμάτων ,τα οποία έχουν πολύ διαφορετικά σχήματα και σχεδιαγράμματα. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη διαφορά των τύπων των εμφυτευμάτων.

 Διεγχειρητική διαστασιολόγηση: Συχνά χρησιμοποιούνται δοκιμαστικά εμφυτεύματα κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης για να εξασφαλιστεί ότι τα στήθη θα έχουν μια ευχάριστη εμφάνιση.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την επιλογή μεγέθους σιλικόνης στο:

http://www.breast-surgery.gr