Λιποαναρρόφηση και σωματικό βάρος

Η λιποαναρρόφηση δεν έχει καμία σχέση με το βάρος σας. Η λιποαναρρόφηση ασχολείται μόνο με την κατανομή του βάρους σας.

Η λιποαναρρόφηση βελτίωνει το σχήμα του σώματός σας, τα ανεπιθύμητα εξογκώματα απομακρύνονται και το περίγραμμα μεταμορφώνεται στο επιθυμητό.

Πετυχημένη λιποαναρρόφηση είναι αυτή που όχι μόνο παρέχει βελτίωση της εικόνας του σώματός σας αλλά το αποτέλεσμα που προσφέρει έχει και μεγάλη διάρκεια. Αυτό σημαίνει ότι οι τοπικές διογκώσεις δεν θα επανέλθουν. Αυτό όμως δεν επηρεάζει το συνολικό μέγεθος σας και το βάρος σας.

Δυστυχώς, αν τρώτε περισσότερες θερμίδες από ότι χρειάζεται το σώμα σας και αν δεν ασκήστε αρκετά, τότε το βάρος θα συσσωρεύεται.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: η λιποαναρρόφηση που είχατε δεν προκαλεί αύξηση του σωματικού βάρους σας.

Εάν παίρνετε βάρος, θα παραβιάσετε την εξίσωση του σταθερού βάρους σας: ο μεταβολισμός (γυμναστική) ισούται με την στοματική λήψη σας. Εάν τρώτε πάρα πολύ ή αν προκαλείτε επιβράδυνση στον μεταβολισμού σας, τότε το βάρος σας θα αυξηθεί.

Μερικά τρικ για να χάσετε βάρος είναι:

Βάλτε την άσκηση στην ζωή σας:

  1. Η καρδιαγγειακή γυμναστική κάνει καλό στην υγεία σας, αλλά δεν είναι η καλύτερη για την απώλεια βάρους.
  2. Έχοντας λίγο χρόνο και μια πολυάσχολη μέρα, ξεκινήστε πάντα με την οικοδόμηση της μυϊκής μάζας. Οι ασκήσεις μυών καίνε περισσότερες θερμίδες από ότι τα υπόλοιπα μέρη του σώματός σας θα κάψουν τη μέρα και τη νύχτα.
  3. Οι καλύτερες μυϊκές ομάδες για να κάψετε λίπος είναι οι ασκήσεις για μηρούς και πισινό.

Προσέξτε την διατροφή σας:

  1. Φάτε πρωτεΐνες για πρωινό.
  2. Τρώτε κάθε 3 ½ ώρες. Τα μικρά γεύματα θα μειώσουν τη συνολική ημερήσια πρόσληψη και την τάση να ευκαιριακή άμετρη κατανάλωση.
  3. Τρώτε αργά. 15 έως 20 λεπτά χρειάζεται ο εγκέφαλός σας για να ''καταλάβει" ότι έχετε ένα γεμάτο στομάχι. Πολλοί άνθρωποι τρώγοντας γρήγορα τρώνε παραπάνω.
  4. Φάτε σαν πρώτο πιάτο ζεστή σούπα - θα σας επιβραδύνει την όρεξή σας.
  5.  Φάτε με άλλους ανθρώπους και μιλήστε μαζί τους. Φυσικά, αφήστε και τους άλλους να μιλήσουν, αλλά εστιάστε στην συζήτηση μαζί τους και όχι στο φαγητό.
  6. Αποφύγετε οτιδήποτε φαγητό "λευκό''. Αυτό περιλαμβάνει τη μαργαρίνη και το βούτυρο. Χρησιμοποιήστε το ελαιόλαδο για το μαγείρεμα και το βρέξιμο του ψωμιού ολικής άλεσης στην αρχή του γεύματος.Οι δίαιτες που σας στερούν τρόφιμα πάντα αποτυγχάνουν!

Διαβάστε και δείτε τις δυνατότητες της λιποαναρρόφησης στο:

www.liposuction.gr