Εναλλακτικές λύσεις για λιποαναρρόφηση. Λειτουργούν;

Είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης να θέλουμε μια δραματική αλλαγή, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα,με λίγη ταλαιπωρία και σε χαμηλή τιμή! Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες για τη μείωση του πόνου και του χρόνου αποκατάστασης, και τη βελτίωση της ακρίβειας των αποτελεσμάτων.

Η τελευταία φαίνεται να είναι το Body Jet, μια μορφή λιποαναρρόφησης με τη βοήθεια μιας συσκευής ύδατος, αρκετοί ασθενείς την αναφέρουν ως λιγότερο επώδυνη. Δυστυχώς όμως το κόστος της νέας αυτής τεχνολογίας ξεπερνάει κατά πολύ το κόστος της λιποαναρρόφησης.

Υπάρχουν βεβαια και μερικές άλλες εναλλακτικές λύσεις που υπόσχονται ότι μπορούν να λιώσουν ή και να διάλυσουν λίπος χωρίς χειρουργική επέμβαση. Χρησιμοποιούν χαμηλά επίπεδα λέιζερ, κύματα ραδιοσυχνότητας, ή υψηλής συχνότητας υπερήχων, και πάλι το κόστος παραμείνει υψηλό.

Το Endermologie ζυμώνει το δέρμα και το λίπος,πονάει και δεν λειτουργεί. Lipodissolve θα μειώσει το λίπος σε μια περιοχή, αλλά είναι επίπονη, επικίνδυνη και μια πολύ κακή εναλλακτική λύση για λιποαναρρόφηση.

Μερικά από τα νεότερα μη επεμβατικά μηχανήματα υπερήχων μπορεί να δημιουργήσουν μια ήπια αλλαγή περιγράμματος.

Αυτές οι τεχνικές έχουν μέχρι σε κάποιο σημείο τη δυνατότητα να βελτιώσουν το περίγραμμα του σώματος και μπορούν να το επιτύχουν μόνο για μικρές μειώσεις λίπους και αδυνατούν να προσεγγίσουν τα αποτελέσματα που παρατηρήθηκαν με τη λιποαναρρόφηση.

Σε γενικές γραμμές τα «εναλλακτικά» μέτρα, τα οποία υπόσχονται ότι δεν προβλέπεται ανάρρωση και πόνος είναι ένα τέχνασμα του μάρκετινγκ. Αν θέλετε πραγματικά αποτελέσματα, η λιποαναρρόφηση είναι η καλύτερη επιλογή.

Συζητήστε με τον πλαστικό χειρουργό για να πάρετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε και είναι σίγουρο ότι θα διαπιστώσετε ότι η πραγματικότητα για την πλειονότητα των ασθενών είναι πολύ διαφορετική από ότι σε ορισμένες περιπτώσεις παρουσιάζεται.

Προετοιμάζοντας τον εαυτό σας για μια χειρουργική επέμβαση είναι σαν ένα προετοιμάζεστε για ένα διαγώνισμα, όσο περισσότερο μελέτη κάνετε τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχετε!

Δείτε και διαβάστε για την λιποαναρρόφηση στο:

www.liposuction.gr

Περισσότερα για την λιποαναρρόφηση στο κεντρικό μας website:

www.kapositas.gr