Προσθετική στήθους: Αλήθειες και μύθοι - ASAPS

"Θα πρέπει να το κάνω ή όχι;" πολλές γυναίκες είναι διστακτικές, για να υποβληθούν σε μια χειρουργική επέμβαση.

Πριν από την εξέταση κάθε είδους χειρουργικής επέμβασης, είναι σημαντικό να σταθμίσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της. Η απόφαση μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, κυρίως λόγο των μύθων, που συνήθως συνδέονται με αυτήν.

Η αύξηση του μαστού, που ήταν η Νο 1 χειρουργική επέμβαση ,κατά τη διάρκεια του 2012, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της αυτοπεποίθησης μιας γυναίκας, αλλά μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο του μαστού? Μπορεί να χαλαρώσουν? Θα τα αισθάνομαι αφύσικα?Η απάντηση, για τις περισσότερες από αυτές τις ερωτήσεις είναι :όχι. Παρόλα αυτά, δεν βλάπτει να ρωτήσετε τον πλαστικό σας ούτως ή άλλως.

Θα δείχνουν ψεύτικα : Λάθος

Μια σωστά εκτελεσμένη χειρουργική επέμβαση αύξησης στήθους, θα σας προσφέρει φυσικά αποτελέσματα. Το Healingwell.com τονίζει, ότι η πιο σημαντική επιλογή που πρέπει να γίνει πριν από το χειρουργείο σας, είναι η επιλογή του κατάλληλου πεπειραμένου και πιστοποιημένου γιατρού.

Η ηλικία του ασθενούς , το βάρος , το ύψος και το υπάρχον μέγεθος του μαστού ,πρέπει να λαμβάνονται υπόψη, ώστε τα εμφυτεύματα να τοποθετηθούν με προσοχή και ακρίβεια, δίνοντάς σας μια φυσική εμφάνιση.

Δεν θα είμαι σε θέση να θηλάσω : Λάθος

Ένας από τους πιο κοινούς μύθους, που συνδέονται με τη χειρουργική επέμβαση αύξησης του μαστού είναι, ότι ο ασθενής δεν θα είναι πλέον σε θέση να θηλάσει, λόγω του φόβου μεταφοράς επιβλαβών χημικών ουσιών στο βρέφος.

Αυτά είναι όμως , ψευδείς ισχυρισμοί . Το Mother Inc. Εξηγεί, ότι δεν υπάρχει επί του παρόντος καμία ιατρική απόδειξη που αναφέρει, ότι τα εμφυτεύματα στήθους εμποδίζουν τον θηλασμό. Με ή χωρίς εμφυτεύματα, μερικές γυναίκες δεν είναι σε θέση να θηλάσουν με επιτυχία, αλλά τα εμφυτεύματα δεν συμβάλουν σε αυτό.

Θα πρέπει να αντικαθιστώνται τακτικά: Λάθος - αλλά υπάρχουν εγγυήσεις

Ενώ τα εμφυτεύματα δεν θα πρέπει να αντικαθιστώνται τακτικά, η ASAPS θυμίζουν στα ενδιαφερόμενα άτομα, ότι κάποιες φορές μπορεί να συμβεί. Αυτό εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την ηλικία του ασθενούς, το είδος του εμφυτεύματος και τη σωματική του υγεία.

μαρτυρία
Δείτε αληθινές μαρτυρίες από δύο χειρουργημένες μας

 Περισσότερα για την προσθετική στήθους στο κεντρικό μας web site:
 www.kapositas.gr

και στο εξειδικευμένο μας www.breast-surgery.gr