Κατανοώντας την αιδοιοπλαστική - CBCNews

Η επέμβαση της αιδοιοπλαστικής έχει γίνει όλο και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής να αναφέρει, ότι το 2013 πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 5.000 επεμβάσεις. Λόγω της μεγάλης της ζήτησης, βλέπουμε τον αριθμό των ασθενών, που αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτή τη χειρουργική επέμβαση, ολοένα να αυξάνεται.


Οι ασθενείς θα πρέπει να αντιμετωπίζουν την αιδοιοπλαστική, όπως κάθε άλλη επέμβαση. Αυτό σημαίνει ότι, θα πρέπει να αναζητήσουν έναν πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό, και να σχεδιάσουν την ανάρρωση τους.

Πώς λειτουργεί

Η αιδοιοπλαστική, μπορεί να αναμορφώσει τα χείλη του αιδοίου μιας γυναίκας. Σύμφωνα με τον Έξυπνο Οδηγό Ομορφιάς , οι γυναίκες που συνήθως αναζητούν αυτή την επέμβαση, έχουν χάσει ένα σημαντικό ποσό του βάρους τους, ή νιώθουν δυσφορία στα γεννητικά τους όργανα , ή έχουν γεννήσει. Οι γυναίκες που υποβάλλονται σε αυτή την επέμβαση, νιώθουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και άνεση , καθώς και βρίσκουν πιο απολαυστικές τις σεξουαλικές τους εμπειρίες.

Το CBC News παρουσίασε την Carrie Anne , μια 40 ετών ποδηλάτισσα, που ένιωθε ενοχλήσεις στα γεννητικά της όργανα , όποτε συμμετείχε σε κάποια σωματική δραστηριότητα.

Η ίδια εξήγησε, ότι επέλεξε αυτή την χειρουργική επέμβαση, για να βελτιώσει την δική της ποιότητα ζωής , και πλέον είναι ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα .

«Ένιωθα πολύ άβολα », είπε η Carrie Anne . «Ακούγεται ίσως παράξενο να το πω, αλλά τώρα νιώθω πολύ πιο ελκυστική».
Ενώ η επέμβαση ήταν ευεργετική για την Carrie Anne, και της απέφερε βελτίωση στην ψυχική και σωματική της υγεία.

Τι πρέπει να θυμάστε

Όπως η δομή του προσώπου και ο σωματότυπος ενός ατόμου, έτσι και το σχήμα του κόλπου μιας γυναίκας είναι μοναδικό για την κάθε μια. Ενώ μερικές γυναίκες επιλέγουν την επέμβαση, για τη βελτίωση της φυσικής τους άνεσης , άλλες την αναζητούν για καθαρά αισθητικούς λόγους , σε μια προσπάθεια να μοιάζουν καλύτερα στα σχήματα, που έχουν δει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η Andre Shakti , μια ενήλικας, εργαζομένη στη βιομηχανία του σεξ , εξήγησε στο CBC News ότι επέλεξε τη χειρουργική επέμβαση , επειδή είναι συνεχώς εκτεθειμένη, σε αιδοία στη βιομηχανία του σέξ .

Ενώ ορισμένες ανησυχούν, για τις πιθανές αρνητικές παρενέργειες της επέμβασης , όπως η μόλυνση , ο τραυματισμός ή η αιμορραγία της ουροδόχου κύστης, ένας πλαστικός χειρουργός διαβεβαίωσε, ότι αυτές οι παρενέργειες είναι εξαιρετικά σπάνιες. Σημείωσε , επίσης, ότι η ικανοποίηση των ασθενών αυτών, ήταν πολύ υψηλή ( 86 % ποσοστό ικανοποίησης, σύμφωνα με το RealSelf.com ), και το ποσοστό εκείνων που την επιδιώκουν ,για καθαρά αισθητικούς λόγους ήταν πάρα πολύ μικρό.

Δείτε την συνέντευξη του Νώντα Καποσίτα για την αιδιοπλαστική

Περισσότερα για την αιδιοπλαστική στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr
 www.kapositas.gr