Βελτίωση των αποτελεσμάτων της αύξησης του μαστού με ανόρθωση. Πότε επιβάλλεται;

Για την πλειοψηφία των γυναικών ,απώτερος στόχος της προσθετικής στήθους, είναι το πληρέστερο και καλοσχηματισμένο στήθος. Ωστόσο , το να προσθέσεις όγκο από μόνο του, ίσως να μην είναι αρκετό, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα , ειδικά σε γυναίκες με πεσμένο στήθος.Ο συνδυασμός της αυξητικής και ανόρθωσης στήθους, μπορεί να σας προσφέρει ένα ενισχυμένο και καλοσχηματισμένο μέγεθος.

Αξιολογώντας την πτώση του μαστού

Οι γυναίκες, των οποίων ο μαστός είναι ήδη σε υψηλή θέση, μπορούν να αυξήσουν το μέγεθός του με εμφυτεύματα στήθους , διατηρώντας το νεανικό προφίλ του . Ωστόσο , για τις γυναίκες που υπάρχει πτώση του στήθους τους , η ανόρθωση του μπορεί να είναι απαραίτητη.

Αρχικά, θα πρέπει να καθορίσετε, το πόση πτώση έχει το στήθος σας. Η χαλάρωση εμφανίζεται φυσικά την πάροδο του χρόνου , αν και σε γυναίκες που μένουν έγκυες παρατηρείτε συχνά, σε μεγαλύτερο βαθμό πτώση, μετά από την εγκυμοσύνη τους , καθώς και σε γυναίκες, που έχουν χάσει ένα σημαντικό ποσοστό του βάρους τους.

Όταν συναντηθείτε με έναν πλαστικό χειρουργό, για την βελτίωση του στήθους σας , θα είναι σε θέση να καθορίσει το βαθμό της χαλάρωσης του, ο οποίος θα επηρεάσει το είδος της επέμβασης, που θα χρειαστείτε . Υπάρχουν τρεις βαθμίδες πτώσης.

 

Βαθμίδα Ι:

Το κεντρικό σημείο της θηλής είναι στο ύψος της πτυχής , όπου το κάτω μέρος του στήθους συνδέεται στο θωρακικό τοίχωμα . Αν είστε σε αυτή την κατηγορία , μια αύξηση του μαστού, μπορεί να σας παρέχει ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Βαθμίδα ΙΙ :

Αν το κεντρικό σημείο της θηλής πέφτει περίπου 1-3 εκατοστά κάτω από την πτυχή,όπου το κάτω μέρος του στήθους συνδέεται στο θωρακικό τοίχωμα, μια ανόρθωση στήθους ίσως να μην είναι απαραίτητη ακόμα. Ωστόσο , εάν κάνετε μόνο αυξητική στήθους , γι’ αυτό τον λόγο η τοποθέτηση του εμφυτεύματος, ίσως να προσθέσει όγκο χαμηλότερα στον μαστό, από ότι επιθυμείτε και ίσως μια μικρή ανόρθωση στήθους να έκανε το στήθος σας πιο νεανικό.

 

Βαθμίδα ΙΙΙ :

Αν υπάρχει πτώση 3 εκατοστών ή και περισσότερων, μια καλή ιδέα είναι να συνδυάσετε την αύξηση του μαστού σας με μια ανόρθωση. Η περιοχή γύρω από τη θηλή και η θηλή, θα επανασχεδιαστούν κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Εκτός από αυτές τις τρεις βαθμίδες, υπάρχει επίσης η πιθανότητα το στήθος σας να είναι πεσμένο , ακόμη και αν η θηλή παραμένει σε υψηλή θέση.Οι ασθενείς μπορεί να επιθυμούν,μια συνδυασμένη επέμβαση ανόρθωσης και αύξησης μαστού,ακόμα και αν δεν είναι τεχνικά απαραίτητο, να βελτιωθεί η αισθητική εμφάνιση του σχήματος και της θέσης του μαστού, μετά την αυξητική επέμβαση.

 

Συνδυάζοντας επεμβάσεις

Παρόλο, που μια επέμβαση ανόρθωσης και αύξησης του μαστού, μπορεί να γίνει σε δυο εντελώς ξεχωριστές επεμβάσεις , υπάρχουν περισσότερα οφέλη, όταν τις ενσωματώσετε σε μια. Οι ασθενείς, προτιμούν σε μεγάλο βαθμό την επιλογή μιας ενιαίας χειρουργικής επέμβασης, καθώς είναι μια ευκολότερη επέμβαση, με χαμηλότερο κόστος . Τόσο η αύξηση του μαστού, όσο και η ανόρθωση του, είναι επεμβάσεις, με χαμηλό ποσοστό επιπλοκών σε έμπειρα φυσικά χέρια.

Ενώ παλαιότερα, ορισμένοι πλαστικοί χειρουργοί πίστευαν ότι ο συνδυασμός επεμβάσεων της πλαστικής χειρουργικής θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο των επιπλοκών , είναι πλέον γενικά αποδεκτό ότι πολλές κοινές πλαστικές επεμβάσεις, όπως η αύξηση και η ανόρθωση του μαστού, η κοιλιοπλαστική και η λιποαναρρόφηση, έχουν παρόμοια ποσοστά επιπλοκών και διορθωτικών επεμβάσεων, συγκριτικά με την διεξαγωγή τους σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

Παρόλο το μικρό ποσοστό επιπλοκών, οι πλαστικοί χειρουργοί πρέπει ακόμα να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στα τεχνικά ζητήματα, που πρέπει να αντιμετωπιστούν προκειμένου να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, μια συνδυασμένη επέμβαση αύξησης και ανόρθωσης του μαστού, επιτρέπει μια ακριβέστερη εκτίμηση του ποσοστού του δέρματος και των ιστών, που είναι αναγκαία για την κάλυψη του ενθέματος, πριν προχωρήσουν στην ανόρθωση και τη διαμόρφωση του.

Το ιδανικό τελικό αποτέλεσμα μιας τέτοιας επέμβασης, είναι μεγαλύτερο και πιο στητό στήθος. Η χειρουργική επιδεξιότητα και η εμπειρία, είναι απαραίτητα για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος.

Δείτε την αληθινή μαρτυρία της Ελένης και μια μικρή εισαγωγή για το συνδυασμό ανόρθωσης και αύξησης στήθους και πότε γίνεται από τον Νώντα Καποσίτα.

Διαβάστε περισσότερα...
www.breast-surgery.gr

 

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό μας στο κεντρικό μας web site:

www.kapositas.gr