Εμφυτεύματα στήθους,είναι το μεγαλύτερο πάντα καλύτερο;

Στο Μαϊάμι το μεγαλύτερο είναι πάντα το καλύτερο αυτό όμως δεν θα έπρεπε να μεταφράζεται απαραιτήτως για τα εμφυτεύματα στήθους, όπως εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Christopher Craft.

Στο Μαϊάμι αρέσει η λάμψη, αυτός είναι και ο λόγος που οι γυναίκες εδώ επιλέγουν μεγαλύτερου μεγέθους εμφυτεύματα συγκριτικά με τις υπόλοιπες χώρες. Ο Dr Christopher Craft τονίζει την σοβαρότητα της κατάστασης για την αποφυγή μακροπρόθεσμων προβλημάτων.

Επιλέγοντας ένα μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό που αρμόζει συμμετρικά στο σώμα σας υπάρχει κίνδυνος ζημιάς του δέρματος, πρόωρης πτώσης στου στήθους και πόνου της πλάτης. Πιστεύει ότι λόγο αυτών των προβλημάτων οι γυναίκες θα αναθεωρήσουν την άποψή τους όσο αναφορά την επιλογή του ιδανικού μεγέθους.

Ο καλύτερος τρόπος για να ορίσουμε το σωστό μέγεθος των ενθεμάτων είναι να λάβουμε υπόψη το πλάτος και τη βάση του στήθους του ασθενούς,την ποσότητα του ιστού που διαθέτει, αν είναι αρκετή για την κάλυψη των ενθεμάτων,την επιθυμία του ασθενή(η οποία πρέπει να βασίζεται σε ρεαλιστικές προσδοκίες) και τέλος την χαλαρότητα του δέρματος.

Αν υπολογιστούν αυτοί οι παράμετροι είναι σίγουρο ότι ο ασθενής θα παραμείνει χαρούμενος με το αποτέλεσμα και για τα επόμενα χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα για την σωστή επιλογή μεγέθους από τον Νώντα Καποσίτα: http://www.kapositas.gr/ayxitiki-stithous.php