Η πρώτη κυρία, Michelle Obama δεν αποκλείει την πλαστική χειρουργική

Η Michelle Obama, η οποία πρόσφατα έκλεισε τα 50 της χρόνια, δεν αποκλείει μια μελλοντική πλαστική χειρουργική επέμβαση ή κάποιο Botox.

 "Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι ελεύθερες να κάνουν ότι πιστεύουν, ώστε να αισθάνονται καλά με τον εαυτό τους", δήλωσε η πρώτη κυρία στο περιοδικό People την ημέρα των γενεθλίων της. "Αυτή τη στιγμή, δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου, να κάνει κάποια πλαστική επέμβαση, αλλά έχω μάθει επίσης ποτέ να μην λέω ποτέ. "Το μήνυμα της προς τις γυναίκες, είναι να είναι υγιείς.

 Η κ. Obama λέει, ότι δεν έχει χάσει ούτε ένα τσεκ-απ υγείας, συμπεριλαμβανομένου της μαστογραφίας και του τεστ Παπανικολάου. Παραδέχτηκε ακόμα, πως είχε κάνει και μια κολονοσκόπηση. “Δεν προσέχω υπερβολικά την διατροφή μου, φροντίζω όμως να τρώω λαχανικά και φρούτα, και όπως όλοι γνωρίζετε ασκούμαι, πρόσθεσε η κ. Ομπάμα".

" Lets Move " ονομάζεται η εκστρατεία της, για τη μείωση του ποσοστού της παιδικής παχυσαρκίας, μέσω του συνδυασμού άσκησης και υγιεινού φαγητού, που θα μετράει πέντε έτη τον επόμενο μήνα. Οι προπονήσεις της περιλαμβάνουν από σήκωμα βάρους και ασκήσεις που ανεβάζουν έντονα τους χτύπους της καρδιάς, μέχρι γιόγκα, που όπως λέει η ίδια, την βοηθάει να μένει ευέλικτη.

Η ίδια ρωτήθηκε αν έχει φτάσει τα 50 έτη, και απάντησε αστειευόμενη, ότι το να είσαι πρώτη κυρία είναι "κάτι πολύ μεγάλο ". Είπε ότι είχε πάντα την αίσθηση, ότι η ζωή της είναι συνεχώς εξελισσόμενη, και ότι δεν έχει το δικαίωμα, να επαναπαυτεί με τις ικανότητες της και τα θετικά σχόλια.

" Ψάχνω συνεχώς τρόπους για να βελτιώνομαι, είτε ως μητέρα, είτε ως επαγγελματίας ή είτε ως σύμβουλος για άλλα παιδιά, " είπε η πρώτη κυρία, σημειώνοντας ότι η 15 ετών κόρη της Malia, θα είναι στο κολέγιο, όταν η ίδια και ο πρόεδρος Barack Obama εγκαταλείψουν τον Λευκό Οίκο, τον Ιανουάριο του 2017.

Η μικρότερη κόρη της Sasha, 12 ετών, δεν θα αργήσει να ακολουθήσει το παράδειγμα της Malia. " Σε εκείνο το σημείο της ζωή τους, δεν υπάρχουν όρια", δήλωσε ο ο πρόεδρος Barack Obama. Ο πρόεδρος Barack Obama σχεδίασε, για τα γενέθλια της συζύγου του, ένα μεγάλο πάρτι χορού στο Λευκό Οίκο. Οι λεπτομέρειες δεν είχαν διαρρεύσει μέχρι τελευταία στιγμή, ώστε να διατηρηθεί το στοιχείο της έκπληξης για την κυρία Obama.

Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν, ώστε να έχουν φάει πριν έρθουν, και φυσικά να είναι προετοιμασμένοι για πολύ χορό. "Υπάρχει ένα πράγμα,που μπορώ να σας πω με σιγουριά... οι άνθρωποι θα κινηθούν, " σχολίασε για το πάρτι η Valerie Jarrett, ανώτερη σύμβουλος του Λευκού Οίκου, που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια Obama, στην συνέντευξη τύπου. Η Jarrett δεν μπόρεσε να σχολιάσει το ότι η Beyonce, η οποία επίσης είναι κοντά στην οικογένεια Obama, τραγούδησε στο πάρτι της πρώτης κυρίας.

Η Beyonce συνόδεψε τον Obama, καθώς χόρευαν σε έναν από τους χορούς, στα πρώτα εγκαίνια του προέδρου το 2009. Πέρυσι, η ίδια τραγούδησε ένα κομμάτι του εθνικού ύμνου, το οποίο ακούστηκε ηχογραφημένο, στην δεύτερη τελετή ορκωμοσίας του Obama, στο Καπιτώλιο. Συμπτωματικά, ο σύζυγος της Beyonce, ράπερ και επιχειρηματίας Jay Z, είχε προγραμματίσει την περιοδεία του “Magna Carter World Tour” στο Verizon Center, στην Ουάσιγκτον, δύο ημέρες πριν από το πάρτι γενεθλίων της κυρία Obama. Αυτό σημαίνει, ότι η Beyonce, θα βρισκόταν στην πόλη ούτως ή άλλως.

Περισσότερα για την πλαστική χειρουργική στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr