Πόσο καιρό πριν από την επέμβαση, θα πρέπει να αρχίσω την έρευνα για πλαστικό χειρουργό;

Ενδιαφέρομαι για εμφυτεύματα στήθους, πόσο καιρό πριν από την επέμβαση, θα πρέπει να αρχίσω να επισκέπτομαι πλαστικούς χειρουργούς;

Sutton L. Graham, II, M.D., FACS :

 Είναι σοφό από μέρους σας, που το σκεφτήκατε αυτό. Η καλύτερη σύσταση που μπορώ να κάνω, είναι να επικοινωνήσετε με τα γραφεία που σκέφτεστε και να τους θέσετε το ίδιο ερώτημα. Ο χρόνος από την επίσκεψη, μέχρι την χειρουργική επέμβαση ποικίλλει. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό, και να εξετάσετε μαζί του τις επιλογές σας. Έτσι θα ελπίζετε σε μια καλή ανάρρωση, πριν από κάποια μελλοντική σας προγραμματισμένη δραστηριότητα.

Robert T. Buchanan, M.D :

Θα σας συμβούλευα να μελετήσετε τους χειρουργούς της περιοχή σας, που εκτελούν αυτή την επέμβαση.

Κοιτάξτε την ιστοσελίδα τους, τις πριν και μετά εικόνες τους, ώστε να βεβαιωθείτε ότι έχουν επαρκή εμπειρία, για να εκτελέσουν την επέμβαση τους, σε μια φυσικά πιστοποιημένη εγκατάσταση, και για να είστε ενημερωμένη, σχετικά με το τι αποτελέσματα, θα πρέπει να περιμένετε. Αφού έχετε επιλέξει αρκετούς, συναντηθείτε μαζί τους το συντομότερο δυνατό.

Αρχίστε με αυτόν που βρίσκεται, πρώτος στη λίστα σας. Έτσι μπορείτε να διαπιστώσετε μετά την επίσκεψη, αν είστε εξοικειωμένη με αυτόν τον συγκεκριμένο χειρουργό, αν οι ερωτήσεις σας απαντήθηκαν επαρκώς, και φυσικά αν ο χειρουργός ταιριάζει με την περιγραφή του.

Αν δεν μείνατε ικανοποιημένη με αυτόν, έχετε χρόνο για να βρείτε κάποιον άλλο, με τον οποίο αισθάνεστε, ότι μπορεί να σας δώσει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Θυμηθείτε, πως οι καλύτεροι χειρουργοί, συχνά έχουν αρκετές επεμβάσεις να εκτελέσουν.

Shady Hayek, M.D :

 Εξαρτάται από τον χειρουργό και την εγκατάσταση, στην οποία σκοπεύετε να κάνετε την επέμβαση.

Το πιο σημαντικό βήμα, είναι να ξεκινήσετε να αναζητάτε έναν άξιο εμπιστοσύνης πλαστικό χειρούργο, της περιοχή σας .

Σας συμβουλεύω να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ASAPS, προκειμένου να βεβαιωθείτε ότι ο χειρούργος σας, ξέρει τι κάνει και ότι είναι καλά εκπαιδευμένος για να το κάνει . Στη συνέχεια θα πρέπει να αποφασίσετε, για το μέγεθος που θα θέλατε, και εδώ είναι πολύ σημαντικό, να μην πέσετε στο παιχνίδι των αριθμών. Αυτό που ταιριάζει στο σώμα σας, δεν ταιριάζει απαραιτήτως και σε άλλα.

Ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό, είναι κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας με τον χειρουργό, να πάρετε μια σαφή ιδέα για το πώς θα μοιάζετε, και για το πόσο βάρος θα νιώσετε στους ώμους σας μετά την επέμβαση.

Τέλος, βεβαιωθείτε ότι έχετε λύσει με τον χειρουργό σας, όλες σας τις απορίες. Μερικές φορές ,μια επίσκεψη πριν από την επέμβαση, είναι χρήσιμη για να βεβαιωθείτε, ότι όλες οι απορίες σας έχουν απαντηθεί .

Daniel C. Mills, II, M.D., FACS :

 Κάθε χειρουργός, έχει διαφορετικό πρόγραμμα . Αυτή είναι μια γρήγορη επέμβαση, έτσι ώστε μπορεί να γίνει στο γραφείο ,σε περίπου 2-3 εβδομάδες.

Υπάρχουν άλλοι που χειρουργούν μόνο μία φορά την εβδομάδα, και έτσι το πρόγραμμά τους, μπορεί να είναι γεμάτο, ακόμα και για δύο μήνες.

Το να πάρετε περισσότερες πληροφορίες, δεν είναι ποτέ μια κακή ιδέα.. Όταν έχετε αμφιβολίες, τότε είναι η ώρα για μια επίσκεψη.

Luis Jose Lopez Tallaj, M.D :

 Θα εξαρτηθεί από τον χειρουργό που θα επιλέξετε, και το πόσο απασχολημένος θα είναι.

Αν δεν είναι πολύ απασχολημένος, τότε χρειάζεται τουλάχιστον μια εβδομάδα πριν την επέμβαση, για να κάνετε όλες τις εξετάσεις που απαιτούνται, και να προετοιμάσετε τον εαυτό σας, για τη χειρουργική επέμβαση. Θα πρέπει να επιλέξετε, ένα μέλος της ASAPS.

Michael Law, M.D :

 Πάρτε τον χρόνο σας, μελετώντας τις ιστοσελίδες των πλαστικών χειρούργων.

Με τον έλεγχο των διαπιστευτηρίων τους και την προβολή πολλών, πολλών εικόνων πριν και μετά την επέμβαση, θα μπορείτε να περιορίσετε τις επιλογές σας. Αν δείτε πολλά και φυσικά αποτελέσματα αύξησης στηθών, που φαίνονται όμορφα σε σας, τότε αυτός μπορεί να είναι ένας χειρουργός, που θα θέλατε να επισκεφτείτε.

Ξεκινήστε τη διαδικασία εύρεσης πλαστικού χειρούργου, αρκετούς μήνες πριν από την επιθυμητή ημερομηνία της επέμβαση σας.

Περισσότερα για την αυξητική στήθους στο εξειδικευμένο μας web site:

 www.breast-surgery.gr

και στο κεντρικό μας: www.kapositas.gr