Η Heidi Montag αποκαλύπτει το νέο και βελτιωμένο C -Cup νούμερο του στήθους της, από το F-μέγεθος

Το 2010 η Heidi Montag, είχε υποβληθεί επιτυχώς σε 10 πλαστικές επεμβάσεις μέσα σε μία ημέρα, η οποία περιελάμβανε και μια αυξητική F –Cup μέγεθος στήθους.

Τώρα, όπως φαίνεται μετάνιωσε για την απόφαση της, αφού αυτή τη φορά επέλεξε τη μείωση μαστού. Το νέο της μέγεθος, αντιστοιχεί σε ένα μετρίου μεγέθους στήθους C.Η είκοσι εφτά χρονών σταρ παρουσίασε στην παραλία της Σάντα Μπάρμπαρα, Καλιφόρνια, για πρώτη φορά το νέο και βελτιωμένο στήθος της.

Αλλάζοντας τρία διαφορετικά τοπ, η Heidi συνεχίζει να απολαμβάνει τη θάλασσα και το νέο της στήθος. Μέσα σε ένα λευκό τοπ, το στήθος της φάνηκε πολύ μικρότερο, καθώς το πόζαρε από όλες τις γωνίες.

Η δεύτερη αλλαγή της σε ένα μικροσκοπικό ροζ τοπ,που το στήθος της εμφανίστηκε ελαφρώς μεγαλύτερο,πιθανόν να οφείλεται στο κόψιμο του τοπ ή λόγω της αντιπαράθεσης του με την μικροσκοπική φιγούρα της. Αλλά ακόμα και στην τελική εμφάνισή της, με ένα μπλε δαντελένιο τοπ, η ίδια φάνηκε πολύ ευτυχισμένη με το νέο της απόκτημα, καθώς δένει πολύ καλύτερα με τον σωματότυπο της.

Πριν από την επέμβαση, η Heidi υπέφερε από μια πληθώρα προβλημάτων υγείας, συμπεριλαμβανομένων του πόνου στην πλάτη και στον αυχένα, καθώς και το μούδιασμα στα χέρια της, τα οποία όλα σχετίζονται με το υπερβολικά μεγάλο μέγεθος-F εμφυτευμάτων της, καθώς όπως ανέφερε η ίδια, ζύγιζαν περίπου 3 λίβρες το καθένα.

Έτσι, η απόφαση της, να μειώσει το μέγεθός του, ήταν προφανώς η σωστή, αφού παραδέχτηκε ότι πριν το στήθος της,είχε σχεδόν πέσει ακριβώς κάτω από τον αφαλό της. Στην αρχή η Heidi παραδέχτηκε ότι ήθελε μικρότερο μέγεθος στήθους, αλλά κατέληξε σε ένα C μέγεθος, για να αποφευχθούν τα επιπλέον ράμματα.

Τα αποτελέσματα, όπως λέει η ίδια, είναι εντυπωσιακά, αφού η ξανθιά σταρ δεν υφίσταται πλέον πόνους στη σπονδυλική στήλη και στον αυχένα. Οι κίνδυνοι για την υγεία ήταν αρκετοί για εκείνη, να αναλάβει δράση. Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης του 2010, η καρδιά της σταμάτησε. Αλλά αυτή την φορά, η επέμβαση δεν ήταν μια ακόμα επιλογή, οι κίνδυνοι για την υγεία της ήταν σοβαροί.

Μετά την επέμβαση, η Heidi ένιωθε καλύτερα από ποτέ. Τώρα η σπονδυλική της στήλη και ο λαιμός της, δεν υφίστανται πλέον προβλήματα υγείας. Μπορεί να ανασαίνει άνετα, για πρώτη φορά μετά από χρόνια και να νιώθει πιο άνετα στο δέρμα της. Επιπλέον μπορεί να φοράει πιο χαριτωμένα τοπ, αφού το σουτιέν δεν της είναι απαραίτητο.

Η Heidi εξηγεί, ότι η απόφασή της σε ένα τόσο μεγάλο μέγεθος στήθους στηρίχτηκε τότε στις ανασφάλειές της, και παραδέχεται ότι επωφελήθηκε περισσότερο από τη μείωσή του. « Ήμουν πραγματικά ανασφαλής τότε, και αυτό είχε αντίκτυπο στο μέγεθος του στήθους μου. Θα έπρεπε να είχα κάνει την μείωση νωρίτερα. Αισθανόμουν τα εμφυτεύματα, σαν μπάλες του bowling στο στήθος μου », αναφέρει η ίδια.

Όταν ήρθε η ώρα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση το 2010 της, ο γιατρός της, ο αείμνηστος Frank Ryan, της πρότεινε, επίσης εννέα επιπλέον επεμβάσεις, και εκείνη συμφώνησε χωρίς να το σκεφτεί. « Ρώτησα τον γιατρό μου, " Τι άλλο θα άλλαζες πάνω μου ; " Και η απάντησή του ήταν : " Θα έκανα μια μείωση στο πηγούνι, ένα λίφτινγκ στα φρύδια και μια λιποαναρρόφηση. " «Δεν είχα συνειδητοποιήσει το τι ήταν να υπογράψω. Μου πήρε ένα χρόνο για να αναρρώσω, ήμουν πολύ παρορμητική ».

Εξομολογήθηκε, ότι αντί να νιώθει πιο σέξι, αισθάνθηκε άβολα με τους άνδρες, καθώς κοίταζαν συνεχώς το στήθος της. Αυτές τις μέρες, η Heidi ζει μια ήσυχη ζωή με τον σύζυγό της Spencer και τα τέσσερα σκυλιά τους στο Λος Άντζελες. «Είμαστε καλύτερα από ποτέ», λέει το ζευγάρι, που χώρισε το 2010 και όλοι μιλούσαν για ένα διαφημιστικό κόλπο, τώρα είναι ισχυρότερο από ποτέ.
Περισότερα για την σωστή επιλογή μεγέθους στην αυξητική στήθους στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr 

και στο ειδικό για το στήθος www.breast-surgery.gr