Κακότεχνη κοιλιοπλαστική με άσχημο αφαλό; Τι μπορώ να κάνω;

Σύμφωνα με το φόρουμ «Belly Button Surgery», το οποίο ειδικεύεται σε θέματα, που αφορούν έναν κακότεχνο αφαλό, το πρόβλημα αυτό είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο.

Δυστυχώς, όπως αναφέρει ο Dr.Bermant Michael, ένας συνταξιούχος επικυρωμένος πλαστικός χειρουργός, ο οποίος δεν εκτελεί πλέον χρέη χειρουργού, αλλά με χαρά μοιράζει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του σε αυτό το φόρουμ.

Υπάρχουν διαδικτυακά πολλές φωτογραφίες, οι οποίες παρουσιάζουν την δουλειά του και την εμπειρία της τεχνικής του, σχετικά με προβλήματα, που αφορούν την κοιλιοπλαστική, όπως ένας κακότεχνος αφαλός ή και μεγαλύτερα, τα οποία χρειάζονται μια εκτεταμένη χειρουργική επέμβαση.

”Ένας καλός τρόπος, για να μάθετε για τα προβλήματα και τις επιλογές, που έχετε για την συγκεκριμένη χειρουργική επέμβαση, είναι να ξεκινήσετε μια έρευνα στο φόρουμ”, αναφέρει ο ίδιος.

 “Καθώς ένας κακότεχνος αφαλός, μπορεί να είναι πράγματι ένα μεμονωμένο πρόβλημα ή μέρος ενός μεγαλύτερου προβλήματος”, εξηγεί ο ίδιος.

”Όταν έκανα την πρακτική μου, οι εικόνες της βασικής κοιλιοπλαστικής, με βοήθησαν, ώστε να έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα του προβλήματος αυτού. Με την ύπαρξη εικόνων, οι γιατροί μπορούν να καταλάβουν καλύτερα, τις απορίες και τις ανησυχίες σας.

Το φόρουμ αυτό, είναι ειδικά σχεδιασμένο, για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που αντιμετωπίζεται, προσφέροντας τις απόψεις και τα παραδείγματα ειδικών”, λέει ο Dr.Bermant Michael.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα για την κοιλιοπλαστική στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr 

και στο ειδικό: www.tummy-tuck.gr