Καλλιστεία αφιερωμένα στην πλαστική χειρουργική

Όλοι γνωρίζουμε τα καλλιστεία για την ανάδειξη Μις Κόσμος ή Mις Υφήλιος,όμως λίγοι από εμάς έχουμε ακουστά τον διαγωνισμό Mις Βασίλισσα της Πλαστικής Χειρουργικής. Αυτός ο πρωτότυπος διαγωνισμός πήρε μέρος στην Βουδαπέστη, έχοντας ως προϋπόθεση μόνο την συμμετοχή γυναικών που είχαν υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις. Οι αιτήσεις ήταν πολλές αλλά οι διοργανωτές μπορούσαν να επιλέξουν μόνο 22 κοπέλες. Οι κοπέλες αυτές είχαν υποβληθεί σε αυξητική στήθους, ρινοπλαστική, χειρουργική δέρματος και αύξηση του όγκου των χειλιών τους με τη βοήθεια σιλικόνης.

Πρέπει να τονίσουμε ότι οι πλαστικές αυτές επεμβάσεις δεν έγιναν ώστε οι κοπέλες αυτές να μπορούν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό, αλλά για να έχουν την τέλεια εμφάνιση. Γι΄αυτό τον λόγο ένα από τα κριτήρια των διοργανωτών δεν ήταν μόνο η ομορφιά των διαγωνιζομένων αλλά και η ποιότητα των επεμβάσεων στις οποίες είχαν υποβληθεί. Απαραίτητο ήταν το σημείωμα από τον πλαστικό τους χειρούργο ως αποδεικτικό στοιχείο της επέμβασης.

Ένας από τους κριτές αναφέρει ότι το επίπεδο αξιολόγησης ήταν πολύ υψηλό και ότι προτιμήθηκαν τα στήθη με τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα.

Η νικήτρια θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος της Πλαστικής Χειρουργικής,στον οποίο είναι απαγορευτική η συμμετοχή γυναικών με φυσικά προσόντα.Μια από τις διαγωνιζόμενες, η Timea Kertesz,27 ετών δήλωσε πώς η στροφή της στην πλαστική χειρουργική συνέβαλε στην αύξηση της αυτοπεποίθησής της.Την πρώτη της επέμβαση την έκανε στα 17 της χρόνια γιατί δεν ήταν ευχαριστημένη με το σχήμα των αυτιών της.Μέχρι στιγμής έχει υποστεί σε αυξητική στήθους και έχει βάλει εμφυτεύματα στον πισινό,παρόλα αυτά δεν είναι πρόθυμη να σταματήσει μέχρι να βελτιώσει αυτό που η φύση της έδωσε.