Η πλαστική χειρουργική στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Η εβδομάδα μόδας στην Νέα Υόρκη, είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα θέματα, και οι άνθρωποι έρχονται από όλο τον κόσμο για να δούνε, το τι στυλ θα επικρατήσει στη πασαρέλα.

Φέτος, για πρώτη φορά, η πλαστική χειρουργική συνεργάστηκε με αυτήν.

Ένας πλαστικός χειρούργος οργάνωσε τα «Πρόσωπα ομορφιάς», προβάλλοντας φωτογραφίες μοντέλων πριν και μετά από μια πλαστική επέμβαση στις τηλεοπτικές οθόνες πίσω τους, σύμφωνα με το περιοδικό Cosmopolitan.

Αν και η ιδέα μπορεί να φάνει σε κάποιους  λίγο περίεργη, ο χειρουργός  που συνεργάστηκε με τη μόδα, ήλπιζε να διαλύσει τις φήμες σχετικά με τη βιομηχανία της πλαστικής  χειρουργικής.

Η άποψη πολλών ανθρώπων σχετικά με την πλαστική χειρουργική στηρίζεται σε αυτό που βλέπουν στην τηλεόραση ή στις εφημερίδες. Σε οποιοδήποτε περιοδικό, που ασχολείται με τους διάσημους, μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε για αποτυχημένα Botox ή για άλλα τρομακτικά λάθη, που σχετίζονται με την  πλαστική χειρουργική.

Ωστόσο, η συντριπτική πλειοψηφία των πλαστικών επεμβάσεων, πραγματοποιείται χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα αποτελέσματά τους είναι διακριτικά και σπάνια περιλαμβάνονται σε κάποια είδηση​​. Τα «Πρόσωπα ομορφιάς» είναι καθημερινοί άνδρες και γυναίκες,  που είχαν υποβληθεί σε κάποια πλαστική χειρουργική επέμβαση, αποδεικνύοντας στον κόσμο, ότι τα αισθητικά αποτελέσματα μιας τέτοιας επέμβασης, μπορούν να είναι φυσικά και όμορφα.

Τα μοντέλα στα «Πρόσωπα Ομορφιάς» χωρίστηκαν σε ομάδες, όχι όμως από τα ρούχα που φορούσαν, αλλά από τις πλαστικές επεμβάσεις, που είχαν υποστεί. Η πρώτη ομάδα είχε υποβληθεί σε ρινοπλαστική, ενώ μια άλλη σε λιποαναρρόφηση.

 Είχα λίπος στους μηρούς μου, " είπε ένα μοντέλο από την ομάδα της  λιποαναρρόφησης. «Ασκούμαι επτά ημέρες την εβδομάδα, αλλά είχα κυτταρίτιδα και αυτό με δυσαρεστούσε. Το θετικό είναι ότι με τη νέα τεχνολογία, πολλές από αυτές τις επεμβάσεις είναι όλο και λιγότερο ακριβές, και φυσικά πιο προσιτές σε όλο και περισσότερους ανθρώπους ».

Εάν φλερτάρετε με την ιδέα κάποιας πλαστικής επέμβασης, τότε καλό θα ήταν να σκεφτείτε τον σκοπό αυτής της ασυνήθιστης επίδειξης μόδας. Στόχος της ήταν να αποδείξει, ότι η πλαστική χειρουργική, όπως και η μόδα, μπορεί να σας γεμίσει αυτοπεποίθηση για τον εαυτό σας, διορθώνοντας όλα εκείνα που θεωρείται ότι υστερούν στην εμφάνιση σας.

Η Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής υπενθυμίζει στους ασθενείς της, ότι καλό θα ήταν να έχουν μια διεξοδική συζήτηση με έναν πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό, πριν την επέμβαση. Αυτό θα τους δώσει τη δυνατότητα να λύσουν τις οποιεσδήποτε απορίες τους σχετικά με τα αποτελέσματα, την ανάρρωση και φυσικά με την όλη διαδικασία.

 Περισσότερα για την πλαστική χειρουργική στο κεντρικό μας web site www.kapositas.gr