Πλαδαροί βραχίονες: σημείο κλειδί μετά από μια απώλεια βάρους

Η σκληρή πραγματικότητα είναι, ότι μετά από μια επιτυχημένη δίαιτα ή χειρουργική επέμβαση, μπορεί να παραμείνει μια διόλου ευκαταφρόνητη, περίσσεια ποσότητα δέρματος.

Αν και η άσκηση, η οποία συνιστάται θερμά, μπορεί να ενισχύσει τον τόνο των μυών, δυστυχώς έχει μηδενική επίπτωση στο χαλαρό δέρμα. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στον βραχίονα, ειδικά αυτές τις καυτές μέρες του καλοκαιριού.

Το Pittsburgh Post-Gazette ανέφερε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι σήμερα, οι γυναίκες δεν ανέχονται πλέον την χαλάρωση του βραχίονα. Αντ 'αυτού, θα προχωρήσουν στο δεύτερο στάδιο της προσωπικής τους αναδιαμόρφωσης: την βραχιονοπλαστική.

Σήμερα δεν υπάρχει καμία έλλειψη προτύπων για όμορφους βραχίονες, αρχής γενομένης με τη Michelle Obama.

Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ASAPS), υπήρξε μια επιβλητική 812 % αύξηση της βραχιονοπλαστικής από το 1997, ακόμη κι αν οι περισσότερες επεμβάσεις, άφηναν τους ασθενείς με μια εμφανή τομή, από την μασχάλη μέχρι τον αγκώνα, στο εσωτερικό του βραχίονα.

Το πραγματικά σημαντικό μήνυμα, είναι ότι οι ουλές διαφέρουν, εξηγεί ο Leo R. McCafferty, πρώην πρόεδρος της ASAPS, στην Post Pittsburgh. Σε κάποιους ασθενείς η επέμβαση αυτή λειτουργεί υπέροχα και σε κάποιους άλλους όχι.

Είναι πραγματικά απρόβλεπτη. Ο ιδανικός ασθενής είναι κάποιος, που προσπαθεί να δείχνει καλός σε σακάκια και μπλούζες."

Ο Δρ Dennis Hurwitz, κλινικός καθηγητής της πλαστικής χειρουργικής στο Πανεπιστήμιο του Pittsburgh Medical School λέει, ότι ιδανικοί υποψήφιοι έχουν πολύ λεπτό και χαλαρό δέρμα, που κρέμεται από τον βραχίονα.

Μερικές πληροφορίες για την βραχιονοπλαστική

Αν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εμφάνιση των βραχιόνων σας, καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό.

Περισσότερα στο εξειδικευμένο μας www.meta-paxysarkia.gr

 

 

Για την βραχιονοπλαστική στο κεντρικό μας website:

www.kapositas.gr