Πως θα φαίνεται το στήθος σας καλύτερo

καλύτερο στήθοςΤο περιοδικό Allure πήρε συνέντευξη από πλαστικούς χειρουργούς, και στυλίστες, για να σας συμβουλεύσει πώς θα δείχνει το στήθος σας καλύτερο.

Από το στυλ σουτιέν σας μέχρι τις χειρουργικές επεμβάσεις, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βελτιώσετε το ντεκολτέ σας. Εάν το στήθος σας είναι πολύ μικρό, τότε ίσως να σκέφτεστε τα εμφυτεύματα.

Το 2012, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ASAPS), οι Αμερικανοί ξόδεψαν περισσότερα από 1 δισ. Δολάρια, για επεμβάσεις προσθετικής στήθους.

Βασικές συμβουλές για τα εμφυτεύματα στήθους

Μην δείχνετε στον πλαστικό χειρουργό σας μια εικόνα, από το τέλειο για εσάς στήθoς, για να αντιγράψετε.

Το μέγεθος του θώρακά σας, το πλάτος του στήθους σας και μια ντουζίνα άλλοι παράγοντες, θα καθορίσουν το ιδανικό του μέγεθος. Θυμηθείτε ότι τα μεγαλύτερα εμφυτεύματα, δεν είναι πάντα ότι καλύτερο.

Αν είναι πολύ μεγάλα, μπορεί να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη του ιστού του μαστού σας και των πλευρών σας.

Σημειώστε επίσης, ότι το καλύτερο μέρος για τομές εμφυτευμάτων στήθους, με το χαμηλότερο ποσοστό επιπλοκών, είναι συνήθως κάτω από το στήθος. Αυτό φυσικά εξαρτάται από το σώμα σας. Οι τομές αυτές θα φαίνονται σαν μια μικρή άσπρη γραμμή.

Τέλος, πρέπει να γνωρίζετε, ότι τα εμφυτεύματα, δεν θα σηκώσουν το στήθος σας. Μόνο ένα λίφτινγκ μαστού μπορεί να το κάνει.

Διαλέξτε φυσικό στήθος και αποφύγετε την αφύσικη εμφάνιση των εμφυτευμάτων

Αν θέλετε φυσική όψη εμφυτευμάτων, αποφύγετε το στήθος, που έχει οριστεί στα σύνορα 360 μοιρών, όπως και τα υπερμεγέθη εμφυτεύματα, που δημιουργούν ένα ευρύ, οστεώδη χάσμα μεταξύ των μαστών.

 Αν τα εμφυτεύματα σας είναι πολύ μεγάλα, το στήθος σας δεν θα πέφτει φυσικά στο πλάι, όταν ξαπλώνετε προς τα πίσω.

 Μην αναζητάτε στήθη, που στο προφίλ φαίνονται πλήρη, τόσο στην κορυφή, όσο και στο κάτω μέρος ή εμφυτεύματα που είναι σε τόσο υψηλή θέση, που οι θηλές σας κατευθύνονται προς τα κάτω.

Συζητήστε με τον πλαστικό χειρουργό σας, σχετικά με τη δημιουργία μιας φυσικής εμφάνισης.

Τι προτείνουν οι στυλίστες

Οι στυλίστες προτείνουν ένθετα σιλικόνης, για να κάνουν το πάνω μισό του στήθους σας πιο γεμάτο. Σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιούν μόνο σουτιέν με push up.

Αν έχετε πολύ μεγάλο στήθος, ντυθείτε όπως η Christina Hendricks και τονίστε την περιφέρεια της μέσης σας. Αν το στήθος σας είναι μικρό, μπορείτε να αποκαλύψετε ένα μέρος του, αλλά μη ξεχάσετε την ταινία ανύψωσης, για να το διατηρήσετε στη θέση του.

Οι διαφανείς τιράντες και τα δαντελωτά σουτιέν που ξεπροβάλλουν, μπορεί να είναι μια ωραία πινελιά μόδας. Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια λοσιόν σώματος με στρας, για να τα τονίσετε.

Διατηρήστε το στήθος σας

Η έκθεση στον ήλιο προκαλεί όχι μόνο χαλάρωση του στήθους, διότι μειώνει το κολλαγόνο και την ελαστίνη, αλλά ρυτίδες και κηλίδες. Να είστε προσεκτικές με τα βάρη, διότι μπορεί να καταστρέψουν την διάσπαση του στήθους σας.

Σημαντικό είναι ακόμα, να μην παραλείπετε μια εξέταση του μαστού κάθε μήνα, που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το στήθος σας υγιές.

Όποιο και αν είναι το μέγεθος και το σχήμα του στήθους σας, μια θετική στάση, θα βελτιώσει την εμφάνισή σας. Για επαγγελματική βοήθεια, επικοινωνήστε με έναν πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό.

Περισσότερα για την αυξητική και γενικά για την πλαστική στήθους στο εξειδικευμένο μας web site: www.breast-surgery.gr
πλαστική στήθους

 και στο κεντρικό μας: www.kapositas.gr