Πάρτε πίσω τον πρώην σας με τη βοήθεια… της πλαστικής χειρουργικής

Ο Δρ Anthony Youn, εκτός από ένας πλαστικός χειρουργός με έδρα το Ντιτρόιτ, είναι επίσης και ο συγγραφέας του "In Stitches," στο οποίο αφηγείται από μια χιουμοριστική σκοπιά τα απομνημονεύματα του, από τα παιδικά του χρόνια ως μισός Ασιάτης και μισός Αμερικανός, μέχρι το σημείο όπου εξελίσσετε σε έναν εξαίσιο χειρουργό.

   

Carol - "Dr Youn, θέλω τις επεμβάσεις."

Η Carol, είναι μια ελκυστική καυκασιανή γυναίκα γύρω στα 40 της.

Dr Youn -"Τι εννοείτε με τον όρο « επεμβάσεις; » "

Carol -"Θέλω να μεγαλώσετε το στήθος μου, να ισιώστε την κοιλιά μου, να σηκώστε το λαιμό μου και τους μηρούς μου. Ω, επίσης θέλω τα μάτια μου να μοιάζουν όπως της Megan Fox, και τα χείλη μου όπως της Angelina Jolie." Μαζεύτηκε και  δάγκωσε τα χείλη της.

Dr Youn -"Carol, αυτά που μου ζητάτε είναι πάρα πολλά. Είστε σίγουρη ότι τα χρειάζεστε όλα αυτά; Γιατί τα θέλετε τόσο πολύ;"

Σταμάτησε για λίγο, ενώ το πρόσωπο της πήρε μια φωτεινή απόχρωση του κόκκινου βυσσινί.

Carol – "Γιατί ο σύζυγός μου με άφησε για μια νεότερη γυναίκα, και θέλω εκδίκηση".

Η εκδίκηση ως αφορμή για μια πλαστική χειρουργική επέμβαση, γίνεται όλο και πιο συχνή. Μια έρευνα του 2011 από την ομάδα της Πλαστικής Χειρουργικής από το Ηνωμένο Βασίλειο, διαπίστωσε ότι πάνω από το ένα τέταρτο (26%) των ασθενών τους ήταν πρόσφατα διαζευγμένες γυναίκες, ενώ το 11% ήταν πρόσφατα διαζευγμένοι άνδρες.

Είναι λάθος όμως να πιστεύουμε, ότι μόνο «οι κοινοί θνητοί», επικαλούνται την πλαστική χειρουργική, μετά από ένα διαζύγιο. Η  Brandi Glanville, γνωστή μέσα από την επιτυχημένη σειρά "Real Housewives of Beverly Hills", αποκάλυψε πρόσφατα στο βιβλίο της "Drinking and Tweeting and Other Brandi Blunders," ότι ξόδεψε 12.000 δολάρια για να υποβληθεί σε επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής, μετά από το διαζύγιο της από τον Eddie Cibrian, ο οποίος είναι τώρα παντρεμένος με την τραγουδίστρια LeAnn Rimes. 

Ακόμα, δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι χρησιμοποίησε την πιστωτική του κάρτα, για να πληρώσει κάποιες από αυτές. Σύμφωνα με τον Dr Youn, οι διαζευγμένοι ασθενείς της πλαστικής χειρουργικής, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν περίπου το 20 % της πελατείας του, χωρίζονται σε 3 κατηγορίες. Η πρώτη και η μεγαλύτερη σε μέγεθος ομάδα, είναι εκείνοι που μετά από ένα διαζύγιο αναζητούν ένα νέο σύντροφό, και γι’ αυτό τον λόγο επιθυμούν μια καλύτερη εμφάνιση.

 Η δεύτερη ομάδα, η οποία είναι και μικρότερη σε μέγεθος, αντιπροσωπεύει εκείνους, που πάντα ήθελαν μια πλαστική επέμβαση, αλλά όμως δεν την τολμούσαν λόγο του συντρόφου τους. Ενώ η τελευταία ομάδα αντιπροσωπεύει τα άτομα εκείνα, τα οποία πιστεύουν ότι μέσω μιας πλαστικής επέμβασης, θα καταφέρουν να κερδίσουν τον σύντροφό τους πίσω.

Ένα πρόσφατο διαζύγιο όμως, ίσως να μην είναι ο και ο πιο κατάλληλος λόγος για μια πλαστική επέμβαση, καθώς κατατάσσεται ως ένα από τα πιο στρεσογόνα γεγονότα που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου.

Σημαντικό είναι να αναφέρουμε, ότι ο θάνατος του συντρόφου έρχεται σε δεύτερη θέση. Αυτός είναι και ο λόγος, που ο Dr Youn συμβουλεύει τους πρόσφατα διαζευγμένους ασθενείς του, να αναβάλουν μια πλαστική χειρουργική επέμβαση, μέχρι να είναι σε μια καλύτερη ψυχική κατάσταση. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την Carol, η οποία επέστρεψε ένα χρόνο μετά, για να τον δει. Έφτασε στο γραφείο του ντυμένη συντηρητικά.

Τα χείλη της ήταν εμφανώς μεγαλύτερα, οι γωνίες των ματιών της είχαν κλίση προς τα πάνω, σαν μια γάτα, και τα φρύδια της ήταν υπερβολικά τοξωτά. Την εικόνα της την συμπλήρωνε έναδυσανάλογα μεγάλο στήθος, πάνω από την επίπεδη κοιλιά της.

Dr Youn -"Γεια σου Carol. Φαίνεσαι λίγο διαφορετική."

Carol- "Δρ Youn, πήγα σε έναν άλλο γιατρό, ο οποίος μου έκανε λίφτινγκ προσώπου, βλεφαροπλαστική, αυξητική στήθους, κοιλιοπλαστική, λιποαναρρόφηση και αυξητική χειλιών. "

Dr Youn- "Ουάου, αυτές είναι πολλές χειρουργικές επεμβάσεις."

Carol- "Ναι, το ξέρω. Αλλά ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε και πάλι μαζί."

Dr Youn- "Αυτό είναι πολύ ευχάριστο γεγονός. Τι μπορώ όμως εγώ να κάνω για σένα; "

Carol- "Το θέμα είναι, πως τώρα που είμαστε και πάλι μαζί, κατάλαβα τι είναι αυτό που θέλω πραγματικά. Τον παλιό μου εαυτό…."

 Περισσότερα για τις επεμβάσεις της πλαστικής χειρουργικής στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr