Τι λένε οι ρυτίδες σας για εσάς;

Έχετε πάει ποτέ σε έναν αναγνώστη παλάμης;

Αυτά τα άτομα ισχυρίζονται, ότι οι γραμμές στα χέρια μας μπορούν να μας πουν μια ιστορία για τη ζωή μας.

Είναι πιθανό αυτές οι ενοχλητικές ρυτίδες στο πρόσωπό σας, να προσπαθούν να σας πουν κάτι; Εδώ είναι μερικές ερμηνείες, που μπορεί κανείς να πάρει την επόμενη φορά που θα κοιτάξει στον καθρέφτη του.

Αλλάξτε τη ρουτίνα του ύπνου σας

Το πόσες ώρες κοιμάστε, έχει σημαντικές επιπτώσεις στη γενική σας υγεία και ευεξία. Αν δεν κοιμάστε αρκετά, τότε μάλλον θα νιώθετε καταβεβλημένη τις ημερήσιες ώρες, κάτι το οποίο θα μπορούσε να μεταφραστεί σε σοβαρά ζητήματα για το δέρμα σας.

Επίσης, αν κοιμάστε κάθε βράδυ μόνο στην ίδια θέση, ορισμένες από τις γραμμές στο πρόσωπό σας και κυρίως στα μάτια σας, μπορούν να οφείλονται σε αυτό. Ίσως οι γραμμές στο πρόσωπό σας να σας λένε να κοιμάστε μπρούμυτα ή στο πλάι πιο συχνά.

Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να τρώτε στο σπίτι

Μπορεί να είναι δύσκολο να μαγειρεύετε κάθε γεύμα στο σπίτι, κυρίως όταν έχετε ένα πολυάσχολο πρόγραμμα εργασίας, αλλά το φαγητό μπορεί να έχει μεγάλο αντίκτυπο στην υγεία σας.

Οι επιλογές όταν τρώτε έξω ή σε κάποιο εστιατόριο είναι σαφώς περιορισμένες, και δεν μπορείτε ποτέ να είστε σίγουροι, για το τι είδος συστατικά περιέχονται στο φαγητό σας. Εάν όμως μαγειρεύετε πιο συχνά στο σπίτι όμως, θα είστε σε θέση να ελέγχετε το τι συμβαίνει στην κουζίνα σας .

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσθέσετε στη διατροφή σας τρόφιμα φιλικά για το δέρμα σας, όπως το λάχανο, το σπανάκι και τα καρύδια.

Οργανώστε την τσάντα σας

Πιθανόν βάζετε αντηλιακό όταν θα πάτε στην παραλία ή όταν θα ασκηθείτε σε εξωτερικό χώρο, αλλά τι γίνεται όταν θα πάτε για μια βόλτα; Πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας είστε εκτεθειμένοι στον ήλιο, χωρίς καν να το συνειδητοποιείτε.

Εάν κρατάτε μια ενυδατική κρέμα με SPF στην τσάντα σας, θα είστε σε θέση να την ανανεώνετε τακτικά και να προστατεύετε έτσι το δέρμα σας όλη την ημέρα, και φυσικά να συμβάλετε στην πρόληψη των ρυτίδων σας.

Ώρα για τόνωση

Ίσως αυτές οι ρυτίδες στο πρόσωπό σας, να είναι απλά η αιτία της γήρανσης. Αν ναι, τότε η καλύτερη επιλογή σας, είναι να επισκεφθείτε έναν πιστοποιημένο πλαστικό χειρουργό για μια τόνωση του προσώπου σας. Οι ενέσεις Botox γίνονται όλο και πιο προσιτές κάθε χρόνο, και έχουν πολύ λίγες παρενέργειες. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχετε να ανησυχείτε για τον χρόνο ανάρρωσης, ούτε ότι θα μείνετε μακριά από την εργασία σας.

Περισσότερα για την αντιμετώπιση των ρυτίδων στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr