Η διαφορά του Botox και των υλικών πληρώσεως προσώπου

Επιθυμείτε μια γρήγορη λύση για τα σημάδια γήρανσης; Μπορείτε να σκέπτεστε, ότι το Botox είναι η μόνη σας επιλογή, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν και άλλες ενέσιμες θεραπείες. Γι 'αυτό το λόγο είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη διαφορά των ενέσιμων θεραπειών, όπως το Botox και το Juvederm.

Τι κάνει το Botox?

Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ASAPS), το Botox είναι μια νευρομυϊκή τοξίνη, και ενώ είναι το πιο ευρέως αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα για αυτό το είδος των αισθητικών θεραπειών, υπάρχουν και άλλα, τα οποία έχουν την έγκριση της FDA, όπως το Dysport και το Xeomin.

Τα ενέσιμα αυτά φάρμακα χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία "ενεργών" γραμμών του προσώπου, δηλαδή εκείνων που έχουν μόλις πρόσφατα σχηματιστεί. Ένας επικυρωμένος πλαστικός χειρουργός, θα τα εκχύσει στις περιοχές του προσώπου, που συνδέονται με τις ρυτίδες.

Για παράδειγμα, οι μύες που χρησιμοποιούμε για να συνοφρυωνόμαστε, μπορεί να είναι υπεύθυνοι για τις γραμμές γύρω από το στόμα. Το ζητούμενο είναι μια φυσική εμφάνιση και όχι μια απώλεια απεικόνισης των συναισθημάτων.

Τι κάνουν τα υλικά πλήρωσης;

Χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των βαθιών ρυτίδων, όπως αναφέρει η ASAPS. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές, οπότε καλό θα ήταν να ζητήσετε τη γνώμη ενός πιστοποιημένου χειρούργου. Επιπλέον, μπορούν να εγχυθούν και στα χείλη, κάνοντας τα πληρέστερα.

Κάνοντας την επιλογή

Ένας πλαστικός χειρουργός, είναι το καλύτερο πρόσωπο για να σας βοηθήσει να επιλέξετε, μεταξύ αυτών των δύο τύπων θεραπειών.

Ένας γιατρός με έδρα τη Νότια Ντακότα, αναφέρει ότι συχνά οι ασθενείς νομίζουν, ότι το Botox μπορεί να τα διορθώσει όλα. "Πολλοί από αυτούς θα έρθουν και θα μου πουν,« Αυτό με ενοχλεί. Θέλω Botox εδώ ». "Αρκετές φορές όμως, η περιοχή αυτή δεν είναι μια περιοχή, που μπορεί να εφαρμοστεί το Botox. Μπορούμε όμως να εφαρμόσουμε υλικά πληρώσεως".

Περισσότερα για τα ενέσιμα υλικά στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr

και στο εξειδικευμένο μας www.Lip-plasty.gr