Νέες τάσεις στην αυξητική μαστού

Αν παρατηρήσετε μια πολύ αδύνατη κυρία μιας κάποιας ηλικίας με μεγάλο και στητό στήθος, σίγουρα θα αναρωτηθείτε αν είναι εμφυτεύματα. "Το πραγματικό μέγεθος στήθους C, θα αρχίσει να κρεμάει από τη στιγμή που γίνεσαι 30," λέει ένας πλαστικός χειρουργός από το Los Angeles.

Έτσι, αντί για εμφυτεύματα στήθους, μερικοί αναζητούν τώρα έναν εναλλακτικό τρόπο, για να αυξήσουν το μέγεθος του.

Μεταφορά λίπους ή έγχυσης

Αν δεν είστε υπέρ των εμφυτευμάτων, μπορείτε να αυξήσετε το μέγεθος του στήθους σας, με το λίπος σας. Υποθέτοντας πάντα, ότι έχετε επιπλέον λίπος στο σώμα σας, όπως π.χ στην περιφέρεια και στους μηρούς , το οποίο μπορεί να μεταφερθεί στο στήθος σας.

Φυσικά πρώτα θα πρέπει να υποβληθείτε σε μια λιποαναρρόφηση και στη συνέχεια, το λίπος σας θα εγχυθεί στο στήθος σας. Τα πλεονεκτήματα αυτής της θεραπείας είναι ότι δεν θα έχετε καμία ουλή, το στήθος σας θα μπορείτε να το αισθάνεστε πιο φυσικό, και κανείς δεν θα ξέρει ότι είχατε κάνει κάποια επέμβαση.

Επιπλέον, αν πάρετε βάρος, όπως υποστηρίζει ένας πλαστικός χειρουργός από το Los Angeles, το βάρος αυτό θα πάει κατ 'ευθείαν στο στήθος σας.

Υπάρχουν όμως και μειονεκτήματα. Αυτή η διαδικασία απαιτεί τον ίδιο χρόνο ανάρρωσης με την χειρουργική επέμβαση εμφυτευμάτων, λόγω της λιποαναρρόφησης. Επιπλέον, κοστίζει περίπου 1.000 δολάρια περισσότερα για λιγότερο όγκο.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι ότι, μόνο περίπου το 50-60 % του λίπους, το οποίο ισούται με περίπου το μισό ενός πλήρους μεγέθους, θα παραμένει μόνιμα μετά από έξι μήνες στο σώμα σας. Το υπόλοιπο του λίπους δυστυχώς, μεταβολίζεται από το σώμα.

Τέλος η διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα, αφού μπορεί να διαρκέσει έως και έξι φορές περισσότερο, από την 30-λεπτών χειρουργική επέμβαση εμφυτευμάτων.

Περισσότερα για την αυξητική του στήθους στο κεντρικό μας web site:
 www.kapositas.gr

και στο εξειδικευμένο μας www.breast-surgery.gr