Η άσκηση σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτεροι;

γυμναστικήΤο συνοφρύωμα, το κάπνισμα, η βαρύτητα και το πέρασμα του χρόνου , είναι παράγοντες που μπορούν να συμβάλουν στα σημάδια γήρανσης.

Αλλά είναι ποτέ δυνατόν η άσκησή να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτεροι από την ηλικία σας; Σύμφωνα με το περιοδικό “Shape”, μπορεί να υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που δημιουργούν λιγότερο ελκυστικές αλλαγές στο σώμα σας.

Μια προειδοποίηση για τους δρομείς

Έχετε ακούσει για το "πρόσωπο του δρομέα;" Μερικοί άνθρωποι λένε ότι οι δρομείς μπορεί να διαπιστώσουν, ότι η δραστηριότητα τους έχει αντίκτυπο στην ελαστικότητα του δέρματος τους. Ωστόσο, δεν είναι το τρέξιμο που δημιουργεί την χαλάρωση του δέρματος, αλλά η έκθεση τους στις ελεύθερες ρίζες και η αυξημένη πρόσληψη οξυγόνου, εξήγησε η πηγή ειδήσεων.

Ωστόσο, μελέτες έχουν δείξει ότι χρειάζεται πολύ εντατική άσκηση για να αυξηθεί η βλάβη των κυττάρων, έτσι το τζόκινγκ μερικές φορές την εβδομάδα δεν πρόκειται να προκαλέσει μεγάλη αλλαγή στην ποιότητα του δέρματος σας.

Αερόβιες προπονήσεις και η επίπτωσή τους στο στήθος

"Αερόβιες ασκήσεις, όπως το τρέξιμο και το σχοινάκι, μπορεί να συμβάλουν στην πρόωρη χαλάρωση του στήθους σας," είπε η Sabrena Merrill , μια προσωπική γυμνάστρια στο ειδησεογραφικό δικτυακό τόπο.

Ευτυχώς, το αθλητικό σουτιέν μπορεί να συμβάλει στη μείωση των επιπτώσεων των εν λόγω δραστηριοτήτων, που μπορεί να έχουν στο στήθος. Αν αυτό δεν είναι σας είναι αρκετό, μπορείτε να επιλέξετε μια ανόρθωση του μαστού, η οποία, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (ASAPS), μπορεί να οδηγήσει σε ένα πιο νεανικό περίγραμμα.

Ο επικίνδυνος ήλιος

Οι φανατικοί λάτρεις της γυμναστικής που λατρεύουν να ασκούνται έξω στην ύπαιθρο βάζουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους στο κίνδυνο της φθοράς από τον ήλιο, ο οποίος μπορεί να προκαλέσει μια σειρά προβλημάτων στο δέρμα, συμπεριλαμβανομένων των πρόωρων ρυτίδων.

Γι 'αυτό είναι πάντα σημαντικό να φοράτε αντηλιακό, ακόμα και το χειμώνα. Ο ήλιος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το δέρμα σας, οπότε επενδύστε σε μια λοσιόν που έχει SPF 30 ή υψηλότερο, όταν βγαίνετε έξω .

Φυσικά, οι πιθανότητες είναι πάντα 50-50, έτσι ώστε ακόμη και αν αρχίσετε να προστατεύετε το δέρμα σας τώρα, παραλείποντας να το κάνετε σε νεότερα χρόνια σας, θα μπορούσατε αργότερα να αντιμετωπίσετε ρυτίδες στο πρόσωπό σας.

Ευτυχώς, οι ενέσεις Botox και τα χημικά peeling μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση αυτών των πρόωρων σημαδιών της γήρανσης, βοηθώντας η εξωτερική σας εμφάνιση να ταιριάζει με την εσωτερική σας νεανικότητα.

Περισσότερα για τις δυνατότητες της πλαστικής χειρουργικής στο κεντρικό μας web site::
 www.kapositas.gr