4 Μύθοι για την αυξητική στήθους

Μύθος  #1 Υπάρχει περίπτωση να εκραγούν τα εμφυτεύματα κατά τη διάρκεια πτήσης ή ενώ κάνω κατάδυση;

 Όχι,κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί. Φυσικά και υπάρχει περίπτωση τα εμφυτεύματα να αλλάξουν κάτω από ακραίες συνθήκες (υψηλή ή χαμηλή πίεση) αλλά δεν θα εκραγούν. Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να βρίσκεστε κάτω από πολύ επικίνδυνες για τον ανθρώπινο οργανισμό συνθήκες. Αυτό που μπορεί να παρατηρήσετε είναι αλλοίωση των εμφυτευμάτων (αλλαγή μεγέθους, διεύρυνση).Πάντως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας διότι τα επίπεδα στα οποία πετούν τα αεροσκάφη και τα ασφαλή πάντα επίπεδα κατάδυσης δεν είναι ικανά για να προκαλέσουν έκρηξη των εμφυτευμάτων. Δείτε το σχετικό βίντεο στις αληθινές μαρτυρίες: Δύο περιπτώσεις αυξητικής στήθους, νέας τεχνικής subfascial και ρινοπλαστικής.

Μύθος #2 Μπορούν να παγώσουν κάτω από ακραίες θερμοκρασίες;

Αν βρεθείτε κάτω από αρνητικές θερμοκρασίες είναι πιθανότερο να αρπάξετε κάποιο κρυολόγημα ή να χάσετε κάποιο μέρος του σώματός σας παρά να παγώσουν τα εμφυτεύματα σας. Αυτός είναι μόνο ένας παλιός αστικός μύθος που επιτέλους θα πρέπει να καταρριφθεί. Εκτός του ότι τα πάντα μέσα στο σώμα σας καλύπτονται από τον λιπώδη ιστό και δέρμα που λειτουργούν σαν μια ζεστή κουβέρτα το ίδιο το ανθρώπινο σώμα έχει μια θερμοκρασία που κυμαίνεται από 36,2 C ως 37,2 C. Γι' αυτούς τους λόγους τα ενθέματα σας θα είναι ασφαλή κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Μύθος #3 Μπορεί η σιλικόνη να προκαλέσει προβλήματα υγείας;

 Όλοι θυμόμαστε την απόσυρση της σιλικόνης λόγο του φόβου εμφάνισης καρκίνου,λύκου και μια ποικιλία διάφορων άλλων αυτοάνοσων νοσημάτων. Από την απομάκρυνση της μέχρι σήμερα έχουν διεξαχθεί πολυάριθμες μελέτες έχοντας όλες το ίδιο αποτέλεσμα,την αποστασιοποίηση της σιλικόνης από τέτοιου είδους νοσήματα.

Μύθος #4 Όλοι θα γνωρίζουν ότι είναι ψεύτικο;

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς και τον πλαστικό σας χειρούργο. Αν είστε μέγεθος Α,Β και ζητάτε μέγεθος DD, Ε είναι σχεδόν σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό. Η συμβουλή των ειδικών για να πετύχετε όσο το δυνατό πιο φυσικό αποτέλεσμα είναι να επιλέξετε ένα μέγεθος που να σας ταιριάζει και να είναι συμμετρικό στο σώμα σας. Ο γιατρός σας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο μέγεθος, σχήμα και την τοποθέτηση του ενθέματος που ταιριάζει στην περίπτωσή σας.

Τέλος, με τις νέες μεθόδους αυξητικής στήθους οι ασθενείς νιώθουν τα εμφυτεύματα ένα με το σώμα τους και σχεδόν ξεχνάνε ότι έχουν υποβληθείσε αυξητική.

Περισσότερα για την αυξητική στήθους στο κεντρικό μας web site:

 www.kapositas.gr