Είναι οι νέες τεχνολογίες γλυπτικής σώματος η απάντηση στην λιποαναρρόφηση;

Το τεύχος της Vogue του Οκτωβρίου του 2012 αναφερόταν σε μια εναλλακτική θεραπεία σώματος για την αντιμετώπιση όλων των μικρών σας ενοχλήσεων ... από το μπροστινό κοιλιακό σας λίπος μέχρι το λίπος της πλάτης.

Δύο σημαντικοί εκπρόσωποι της καινοτόμου τεχνολογίας είναι το CoolSculpting, που παγώνει τα ανεπιθύμητα κύτταρα του λίπους, και το Liposonix, μια συσκευή υπερήχων που θερμαίνει το λίπος, έτσι ώστε να καίγεται.

Οι θεραπείες αυτές διαρκούν περίπου μία ώρα και έχουν πολύ λίγο ή καθόλου χρόνο ανάρρωσης. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε στη δουλειά σας σχεδόν αμέσως.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Vogue, "Καμιά από αυτές τις νέες τεχνολογίες δεν μπορεί να σας προσφέρει τα δραματικά αποτελέσματα μιας λιποαναρρόφησης.

"Με άλλα λόγια, η λιποαναρρόφηση αποτελεί την απόλυτη λύση στο τοπικό πάχος , αλλά όπως λέει και η Vogue οι νέες αυτές τεχνολογίες, όπως το CoolSculpting και το Liposonix είναι για την λιποαναρρόφηση όπως το Botox για την ανόρθωση του φρυδιού. (Πέρυσι η λιποαναρρόφηση ήταν η νούμερο ένα πιο εκτελέσιμη αισθητική χειρουργική επέμβαση στις Ηνωμένες Πολιτείες).

Ένας πλαστικός χειρούργος στο Τορόντο λέει ότι τα νέα εξαρτήματα έχουν σχεδιαστεί για τη θεραπεία μικρότερων περιοχών με καμπύλες, όπως τα γόνατα. Το κλειδί για την επιτυχία με αυτές τις νέες τεχνολογίες, είναι να γνωρίζουμε τα όριά τους.

Οι καλύτεροι ασθενείς είναι εκείνοι που ασκούνται τακτικά και έχουν μια ισορροπημένη διατροφή, αλλά δεν φαίνεται να μπορούν να χάσουν τα τελευταία τους εκατοστά.

Αυτές οι θεραπείες δεν είναι καλές για τους ανθρώπους, που έχουν μεγάλη ποσότητα λίπους. Ένας πιστοποιημένος και επικυρωμένος γιατρός στην πλαστική χειρουργική μπορεί να σας δώσει περισσότερες πληροφορίες και να αξιολογήσει κατά πόσο αυτές οι θεραπείες θα είναι αποτελεσματικές για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα για την λιποαναρρόφηση στο εξειδικευμένο μας web site:
www.Liposuction.gr