Πλαστική χειρουργική: Μητέρα και κόρη κάτω από το νυστέρι

Η δημοσιογράφος Cathy Becker των ειδήσεων του καναλιού ABC αναφέρει:

Για τις περισσότερες μητέρες και κόρες, η αξιοποίηση του χρόνου τους πραγματοποιείται σε ένα σαλόνι νυχιών ή σε μια ημέρα για ψώνια στο εμπορικό κέντρο.

Για την 65χρονη Lynda και την κόρη της, την 38χρονη Stefanie, η αξιοποίηση του χρόνου τους περιλαμβάνει μια πιο χρονοβόρα και με πιο δραστικές αλλαγές στην εμφάνιση δραστηριότητα: την αισθητική χειρουργική.

Το δίδυμο δεν είναι ξένο στις περιπέτειες - έχουν κάνει εναέρια ολίσθηση με σκοινί , καταδύσεις, και έχουν πετάξει με ελικόπτερο σε ολόκληρο τον κόσμο από τις βάσεις των σπιτιών τους στο Μόντρεαλ, για τη Lynda, και το Λος Άντζελες, για τη Stefanie - έτσι θα συνεχίσουν την ριψοκίνδυνη παράδοση τους με για μια επέμβαση.

"Σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν κάτι ωραίο για να to κάνουμε μαζί, γιατί θα μπορούσαμε να υποστηρίξουμε η μια την άλλη," αναφέρει η Stefanie ,λογοθεραπεύτρια, στην Cecilia Vega των ABC News. ‘’Έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε τρεις ή τέσσερις ημέρες μαζί για να αναρρώσουμε και να χαλαρώσουμε.

’’ Η Lynda είδε τη σχέση μητέρας-κόρης ως μια ευκαιρία για να απαλλαγεί ,από αυτό που περιγράφει ως ενοχλητικό σάκο στο λαιμό της. Για την κόρη της, θα ήταν ώρα για να διορθώσει το στήθος και να λεπτύνει τη μέση της. ‘’Έχω παρατηρήσει ότι όσο μεγαλώνω το προγούλι μου πέφτει περισσότερο.’’ είπε η Stefanie.

Στα τέλη Μαΐου, η Lynda ταξίδεψε στο σπίτι της Stefanie στο Λος Άντζελες, έτσι ώστε μητέρα και κόρη να μπορούν να είναι υπό τη φροντίδα του πλαστικού χειρουργού με έδρα το Λος Άντζελες, ο οποίος λέει ότι η προσέγγιση μητέρας-κόρης είναι σημαντική στην δουλειά του.

"Το λατρεύω," δήλωσε ο γιατρός. "Οι ασθενείς που ξεκινούν μία υποστηρικτική σχέση και βοηθούν πραγματικά ο ένας τον άλλον, μου αρέσει αυτό."

Ο πλαστικός πραγματοποίησε την επέμβαση στο λαιμό και εισήγαγε εμφυτεύματα στο μάγουλο της Lynda, ενώ η κόρη της έκανε ανόρθωση στήθους και κοιλιοπλαστική. Σχεδόν επτά εβδομάδες μετά τη χειρουργική επέμβαση, τον Ιούλιο, τόσο η μητέρα όσο και η κόρη, του είπαν ότι ήταν ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα της περιπέτειας τους.

"’Έχω παρατηρήσει σίγουρα μια εμφανή διαφορά με το στομάχι μου,’’ είπε η Stefanie. ‘’Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη με το στήθος μου."
"Νιώθω πραγματικά υπέροχα με τον εαυτό μου", επανέλαβε η μητέρα της. "Είμαι σε θέση να φοράω κολιέ και πράγματα ,που δεν θέλησα ποτέ πριν από αυτό, να φοράω στο λαιμό μου."
περισσότερα για την πλαστική χειρουργική στο κεντρικό μας web site:
 www.kapositas.gr