Περισσότεροι άντρες της Wall Street στρέφονται στο Botox

Η Wall Street έχει ένα έντονο περιβάλλον, και μερικές φορές το άγχος της εργασίας σε αυτήν διαγράφετε στο πρόσωπο μας.

Αν και υπάρχει η πεποίθηση ότι οι γυναίκες είναι αυτές, που λαμβάνουν ενέσιμα προκειμένου να βελτιώσουν την εμφάνισή τους, φαίνεται ότι και οι άνδρες δεν ντρέπονται πια να αποκρύψουν και αυτοί τις γραμμές τους, ιδιαίτερα αυτοί σε υψηλές θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με το Business Insider, πολλοί άνδρες που εργάζονται στη Wall Street στρέφονται προς τις ενέσιμες επεμβάσεις προκειμένου να δουν τους εαυτούς τους, ανανεωμένους σε μια υψηλότερη θέση εργασίας.

‘’Θέλουν να αντιστρέψουν το άγχος που προφανώς έχει φέρει αυτό το οικονομικό κλίμα πάνω τους,’’ δήλωσε ένας πλαστικός χειρουργός στο Bloomberg TV, σύμφωνα με την πηγή των ειδήσεων.

Έτσι δεν κρύβουν μόνο τις γραμμές τους, αλλά και ότι περιλαμβάνει η ευρωπαϊκή κρίση χρέους και η αποδυνάμωση της οικονομίας των ΗΠΑ.

Αυτό δεν είναι το πρώτο σημάδι ότι οι άνδρες έρχονται πλέων αντιμέτωποι με την ιδέα της μείωσης των γραμμών του άγχους τους. Μια προηγούμενη έκθεση από το My Fox Detroit, υπέδειξε ότι οι άνδρες στρέφονται στο Botox για να φαίνονται νεότεροι.

Ωστόσο, ορισμένοι πλαστικοί χειρουργοί λένε, ότι οι άνδρες δεν έχουν τόσες πολλές απαιτήσεις με την εμφάνιση τους, όσο κάποιες γυναίκες ασθενείς.

Ενώ το Botox μπορεί να είναι ένα πρώτο βήμα για να δείχνουν πιο νέοι, οι άνδρες αναζητούν και άλλες επιλογές , σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Μια νέα έκθεση του 2011, λέει ότι οι κορυφαίες χειρουργικές επεμβάσεις για τους άνδρες ήταν η λιποαναρρόφηση, η ρινοπλαστική, η βλεφαροπλαστική, η μείωση του μαστού για τους άνδρες (γυναικομαστία) και το λίφτινγκ.

Οι άνδρες, επίσης, αντιπροσώπευαν το 9 % του συνολικού αριθμού των αισθητικών επεμβάσεων πέρυσι, ενώ υπάρχει μια αύξηση του 121% από το 1997.

Περισσότερα για τις πλαστικές επεμβάσεις στους άνδρες στο κεντρικό μας web site:
 www.kapositas.gr