Όλο και περισσότερες μητέρες επιλέγουν ένα «Mommy Makeovers»

Οι Αμερικανοί ξοδεύουν περίπου 10 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως για τις αισθητικές χειρουργικές επεμβάσεις, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

Κατά ένα ειρωνικό τρόπο, οι γιατροί λένε ότι η ελίτ του Χόλιγουντ δεν είναι οι μεγαλύτεροι αγοραστές τους αλλά αντίθετα, η μεσαία τάξη, οι μητέρες.

Η μεγαλύτερη τάση, που απογειώνει την πλαστική χειρουργική ονομάζεται «Mommy Makeover». Εκατοντάδες χιλιάδες από τις επεμβάσεις αυτές πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε γυναίκες ηλικίας 20 έως 39.

Ό τι επιπλέον λίπος αφήνει το μωρό σας το νυστέρι θα το απομακρύνει. Η Pamela Maple είναι μια 44 χρονών μητέρα, που μας είπε ότι ελπίζει μια κοιλιοπλαστική και μια επέμβαση body lift, θα της δώσουν το σώμα της πίσω.

"Πάντα κάλυπτα το στομάχι μου, διότι ένιωθα σαν να έχω ένα μεγάλο μάφιν," λέει η Maple. Μετά από τρεις εγκυμοσύνες, η Maple είχε τρία όμορφα αγόρια και ένα χαλαρό στομάχι γεμάτο ραγάδες, το οποίο κανένα είδος άσκησης δεν μπορούσε να θεραπεύσει. "Κοιτάξτε, ας είμαστε ειλικρινείς.

Οι γυναίκες δεν θέλουν να μοιάζουν με μητέρες, αλλά με όμορφες γυναίκες", δήλωσε ο Δρ Jeffrey Ditesheim από το Charlotte, που κατέχει Ditesheim στην Πλαστική Χειρουργική.

Λέει ότι πολλές γυναίκες που επισκέπτονται το γραφείο του θέλουν ένα «Mommy Makeover», που συνήθως αποτελείται από επεμβάσεις, που διορθώνουν το σώμα από το στήθος μέχρι τους γοφούς. Οι γιατροί προειδοποιούν πως όταν οι περισσότερες διορθώσεις γίνονται με τη μία φορά , αυτό συνήθως δημιουργεί περισσότερους κινδύνους.

Ένα «Mommy Makeover» δεν σας υπόσχεται το τέλειο σώμα, αλλά να πάρετε πίσω το σώμα που είχατε πριν από τον τοκετό. “Ναι, νιώθω ξαναφτιαγμένη,’’ δήλωσε η Maple μετά τη διαδικασία της. ‘’Νιώθω υπέροχα. Νιώθω σαν κι εμένα, αλλά καλύτερη’’.

Μια χειρουργική επέμβαση σίγουρα περιλαμβάνει κινδύνους και μεγάλο κόστος. Όμως για τις γυναίκες, όπως η Maple, η πληρωμή τους έρχεται κάθε φορά που κοιτάζεται στον καθρέφτη. Κατά τη διάρκεια κάθε διαβούλευσης με τον πλαστικό σας, φροντίστε να είσαστε οργανωμένοι με μια λίστα από ερωτήσεις, και να μην ξεχάσετε να ρωτήσετε πόσο συχνά εκτελεί την επέμβαση η οποία σας ενδιαφέρει.

Η Αμερικανική Εταιρία των Πλαστικών Χειρουργών αναφέρει μια αύξηση στην αισθητική χειρουργική μεταξύ των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας, από τις οποίες δεν είναι όλες κατ 'ανάγκην μητέρες. Το 2006, οι γιατροί εκτέλεσαν σε εθνικό επίπεδο περισσότερες από 325.000 επεμβάσεις "Mommy makeover " μεταξύ των γυναικών ηλικίας 20 - 39, το οποίο αντιστοιχεί σε μια αύξηση του 11% από το 2005.

Πρόσθετες πληροφορίες:

Νομικά κάθε γιατρός του επιτρέπεται να κάνει οποιαδήποτε διαδικασία. Για παράδειγμα, ένας ψυχίατρος θα μπορούσε να κάνει μια αύξηση του μαστού.

Ένας πλαστικός χειρουργός, που έχει ολοκληρώσει τρία έως πέντε έτη εκπαίδευσης στη γενική χειρουργική και τουλάχιστον δύο έως τρία έτη εκπαίδευσης στη πλαστική χειρουργική, συν το ότι έχει λάβει γραπτές και προφορικές εξετάσεις, μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστος.

Σε γενικές γραμμές:

Περισσότερα για την κοιλιοπλαστική στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr