Η τελευταία άρνηση της Nicole Kidman για τις πλαστικές επεμβάσεις

Η Nicole Kidman είναι υποψήφια για όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία Rabbit Hole και οι θαυμαστές της έχουν διαπιστώσει ότι το μέτωπο της ηθοποιού είναι για μιά φορά ακόμη ακίνητο και φρέσκο λόγω του βοτοχ που έχει κάνει.

Η 43-χρονη Nicole Kidman δεν είναι μόνο υποψήφια για όσκαρ αλλά έπίσης έγινε μητέρα για τέταρτη φορά κάνοντας μια μιά νέα κόρη.

Ενώ οι οι περισσότερες γυναίκες δεν κάνουν βοτοχ στην εγκυμοσύνη η Nicole έκανε το μωρό της μαζί με το βοτοχ άν και η ίδια δεν το παραδέχεται.

Στο τεύχος του Μαρτίου του Marie Claire U.K η Nicole παραδέχεται ότι έχει κάνει βοτοχ αλλά αρνείται ότι έχει κάνει επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής στο πρόσωπο στο παρελθόν άν και οι περισσότεροι γνωρίζουμε ότι έχει κάνει πλαστική στην μύτη .

Η Nicole δεν θεωρεί επεμβατική πλαστική το βοτοχ αλλά παραδέχετια ότι έχει κάνει αυξητική στήθους .

Προσωπικά πιστεύουμε ότι η Nicole έχει κάνει πλαστική μύτης αλλά και βοτοχ. Σε αυτό συμφωνεί και ο πλαστικός χειρουργός Dr Nassif από το Beverly Hills, California. Πάντως η Nicole είναι πάντα έτοιμη μπροστά απο την κάμερα είτε δέχετε είτε όχι ότι έχει κάνει πλαστική χειρουργική.