Ζευγάρια και πλαστική χειρουργική

Μια από τις καλύτερες πτυχές μιας ευτυχισμένης σχέσης είναι και η ανταλλαγή εμπειριών με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Γι' αυτό κάποια ζευγάρια αποφασίζουν να υποβληθούν μαζί, σε μια πλαστική χειρουργική επέμβαση. Ένα τέτοιο ζευγάρι, ένας άντρας και μια γυναίκα, πρόσφατα συζήτησε με το ABC news την εμπειρία τους.

Η Heather και ο  David Robertson είναι μαζί 18 χρόνια. Αν και ήταν τόσο μικροί και ελκυστικοί όταν συναντήθηκαν στη δεκαετία του '30 τους, το σώμα τους έχει αναπόφευκτα αλλάξει με τα χρόνια.

Η Heather είναι πλέον μητέρα τεσσάρων παιδιών, ενώ ο David έβαλε 25 κιλά και απέκτησε διπλοσάγονο. Πρόσφατα, η Heather αποφάσισε να κάνει κάτι γι 'αυτό, και επέλεξε να υποβληθούν σε πλαστική χειρουργική επέμβαση.  Αν κάποιος θέλει να κάνει μια κοιλιοπλαστική, νομίζω ότι αξίζει να ακούσει την αντίδρασή του David, σχετικά με την επιλογή της Heather ,και ότι ο ίδιος αποφάσισε να υποβληθεί σε μια ανόρθωση πηγουνιού. Η Heather μιλάει επίσης θετικά για την απόφαση τους.

Εκείνη το βλέπει ως ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, αναφέρει η πηγή ειδήσεων. Το ABC κάλυψε επίσης και τη διαφορά του ζευγαριού μετά την επέμβαση τους. Ο David έκανε πρώτος την επέμβαση του και μετά από έξι εβδομάδες, έχει επιπλέον το πηγούνι που επιθυμούσε. Η διαδικασία της Heather ήταν επίσης επιτυχημένη, αφού αφαίρεσε το λίπος από τις τέσσερις εγκυμοσύνες της.

Η τάση της αισθητικής χειρουργικής στα ζευγάρια ,είναι αποτέλεσμα της αυξανόμενης δημοτικότητα της πλαστικής χειρουργικής μεταξύ των δύο φύλων. Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής, οι άνδρες υποβλήθηκαν περίπου σε 800.000 αισθητικές επεμβάσεις το 2011, ενώ για τις γυναίκες το ποσοστό ήταν πολύ υψηλότερο, περίπου στα 8,4 εκατομμύρια.

Περισσότερα για τις πλαστικές επεμβάσεις στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr