Κοιλιοπλαστική, απλή λιποαναρρόφηση, αλλαγή των εμφυτευμάτων

Αναρωτιέστε αν χρειάζεστε κοιλιοπλαστική ή απλή λιποαναρρόφηση και ίσως αλλαγή των εμφυτευμάτων σας μετά από μια εγκυμοσύνη; Τότε αυτό είναι το κατάλληλο άρθρο για εσάς.

Μια εγκυμοσύνη μπορεί να προσφέρει μεγάλη χαρά σε μια γυναίκα και να την αφήσει με ένα τεράστιο βάρος.

Φυσικά δεν αναφερόμαστε για το βάρος της ευθύνης απέναντι στο αξιολάτρευτο πλασματάκι που έχετε στην αγκαλιά σας, αλλά για το περιττό λίπος στην περιοχή της κοιλίας σας.

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται για το πώς θα απαλλαγούν από αυτό και το πιο συχνό ερώτημα που θέτουν είναι "Να επενδύσω σε μια κοιλιοπλαστική ή σε μια λιποαναρρόφηση"; Η εύλογη απάντηση είναι, ότι ένας πιστοποιημένος πλαστικός χειρουργός γνωρίζει καλύτερα από εσάς το τι χρειάζεστε.

Μια κοιλιοπλαστική συνδυασμένη με μια λιποαναρρόφηση στην περιοχή της μέσης και της κοιλίας, θα σας δώσει καλύτερα αποτελέσματα από την κάθε διαδικασία ξεχωριστά. Αυτό απαιτεί μια τροποποίηση των παλαιότερων τεχνικών, αλλά σας προσφέρει μια πολύ καλύτερη εμφάνιση.

Θα σας δώσει μια πολύ πιο βελτιωμένη μέση και μια πιο μυώδη κοιλιά. Απαιτεί όμως ο χειρουργός σας να γνωρίζει τις απαραίτητες τροποποιήσεις, ώστε να είναι για εσάς ασφαλέστερη από την τυπική προσέγγιση. Η λιποαναρρόφηση στην περιοχή της κοιλιάς είναι μια διαδικασία, που εκτελείτε από τους πλαστικούς χειρουργούς εδώ και 10 χρόνια. Παλιότερα θεωρείτο ταμπού ο συνδυασμός των δύο αυτών τεχνικών, τώρα όμως με την εξέλιξη της τεχνολογίας και των νέων τεχνικών κάτι τέτοιο έχει ξεπεραστεί.


Πλέον οι ασθενείς, που επιλέγουν αυτή τη διαδικασία έχουν λιγότερες επιπλοκές και καλύτερα αποτελέσματα, σε σύγκριση με τις παλαιότερες τεχνικές.

Συχνά, μπορεί να σας ζητηθεί να παρακολουθείστε κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά από μια τέτοια διαδικασία και ίσως σας χορηγηθούν τα  κατάλληλα φάρμακα για την πρόληψη ανεπιθύμητων ενεργειών. Όσο αφορά τα εμφυτεύματα σιλικόνης σας ίσως υπάρξει ανάγκη να αντικατασταθούν από μεγαλύτερα, έτσι ώστε το στήθος σας να αποκτήσει την πληρότητα που του αρμόζει.

Παρόλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάτε, ότι ο κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται διαφορετικά ,γιατί ο καθένας του είναι μοναδικός. Η διαδικασία, η οποία θα προσφέρει μια ελκυστική εμφάνιση σε έναν ασθενή, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα έχει και τα ίδια αποτελέσματα και σε κάποιον άλλον. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να εμπιστευτείτε έναν επικυρωμένο χειρούργο και να συζητήσετε μαζί του τις απορίες σας και τις απαιτήσεις σας.

Περισσότερα για την κοιλιοπλαστική και την λιποαναρρόφηση αλλά και τα ενθέματα στήθους στο κεντρικό μας web site: www.kapositas.gr

και στα εξειδικευμένα μας:

Κοιλιοπλαστική
www.tummy-tuck.gr


www.liposuction.gr


www.breast-surgery.gr